Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
-ved to, ze potom vidis co je vnutri ci je to okay. ci ako si to myslela? a ked davas pozor na zaruku a aby to bolo z kvalitneho ovocia tak netreba kontrolovat co je vnutri podla mna-
Aký to má ale potom zmysel?
-tak ono sa to da vytlacit aj von a vidis co je dnu :)-
Mne sa moc nepáči, že do tých kapsičiek nie je vôbec vidno :/ Proste nevidím či to je okay
tak treba niekedy tu zeleninku zmiesat, potom aj ked zacnes s ovocim tak to treba miesat, sladke s kyslim, aby sa to cele tak vyrovnalo a nemusela si pridavat ziadny cukor a tak. alebo jednoducho take uz kup a mas pokoj, nemusis rozmyslat nad kombinaciami
-treba ich zmiesat ;) myslim tu mrkvu a zemiak vtedy ti to spapa. mne tiez nechcela na zaciatku jest zemiaky tak som to zacala miesat s inou zeleninou-
Áno, doteraz som skúšala len mrkvičku uvarenú roztlačenú takže s inými skúsenosť nemám. Pár krát zemiak ale to nám moc nebralo :D
okay a zacinas uplne alebo si uz nejake daval? skusala si uz aspon taky zaklad ako zemiaky, mrkvy a tak?
Samozrejme, že áno :) Ak by to tak nebolo tak by som msa na to nepýtala :) Má 8 mesiacov už :)
to musis podla mna ty odskusat, ktore budu tvojmu drobcovi chutit :) uz ma aj na ne vek vobec?