Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
vyskúšaj teda niečo také nájsť a ak nájdeš tak sem kľudne potom napíš kde si to našla :) možno do budúcna niekomu pomôžeš. my sme sa tu skôr bavili o tých kupovaných taštičkách od ovka, či sú v pohode aj chuťovo a v akých množstvách dávať detičkám takéto príkrmy. ty ešte kojíš alebo ste už na normálnej strave?
myslím, že keby ste chceli veľmi tak niečo také nájdete ale tak ja sa nebudem hádať :) aj keď kupujete alebo máte v pláne kupovať tak pokiaľ to potom nevyhodíte niekde len tak na zem ale doma do koša na triedený odpad tak nevidím problém aj tak
niečo musí byť, nemajú to v takých ako tedi a podobne? veď tam také veci niekedy, že ani neviem na čo to je :D :D a takúto vec, že by tam nemali
no predstav si, že nie :) rozprávali sme sa tu už o tom, jedna baba tiež chcela ale nevedeli sme jej poradiť kde by sa to dalo kúpiť :)
čo? to nemyslíš vážne, že ešte nevymysleli nejaké kapsičky na toto, ktoré by sa dali znovu použiť. v dnešnej dobe zero waste a podobných vecí
aha, škoda :( to by som si rada pozrela
toto sme tu už raz riešili a prišli sme na to, že sa to neoplatí za prvé a za druhé, že to nemáš do čoho dať, teda do ničoho iného ako do skla takže to už potom nie sú také praktické taštičky :)
poraďte mi prosím ako vyrobiť doma takéto kapsičky. normálne urobím iba nejaký príkrm, možno trochu redší ako normálne a potom treba vymyslieť niečo do čoho to dám?
Vieš čo videla som to v telke ale to už bolo fakt tak dávnejšie, že neviem či by si to už aj archíve našla :/ Až náhodou áno tak sem môžeš kľudne hodiť aj link, nech si to môžu všetky baby pozrieť :) Ale bojím sa, že to tam už nebude
kde si prosím ťa videla tie testy? :) to by som aj prečítala alebo pozrela :)
Ale na to aj tak kazda mamicka pride sama :) Niektore deti su take, ze pekne obsedia napriklad v stolicke ale to je fakt malokedy, doteraz co aj kamosky maju deti tak su to male sidla, furt by len lietali a hrali sa :D