Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
ked neviem ako si na zvyknut, furt na to zabudam vies. sa uz snazim odkedy ste to tu napisali ale som naucena skor citat cenovky ako zlozenie :D ale pre svoje dieta to samozrejme urobim
Tak by si s tym asi mala zacat :) Hlavne pri tychto detskych veciach :) Uvidis, ze si na to rychlo zvyknes a budes nakoniec rada, ze to robis
nie som na to vobec zvyknuta citat tie zlozenia tak mi to ani nenapadlo. akoze pri mase napriklad sa pozriem, ze aka je krajina povodu ale inak vobec :/
Keby si na to vsetci davali pozor a kupovali iba slovenske vyrobky tak by sa tym zahranicnym obchodnikom uz neoplatilo posielat sem produkty ale tiez na to nie kazdy ma
-to by mal robit kazdy, hlavne odkedy sa k nam dostavaju nekvalitne niektore potraviny z inych krajin, treba sa zamerat hlavne na to aby sme kupovali aj dost slovenskych vyrobkov-
Presne, aj ja to tak robim, vsetko si citam, hlavne pri mase, zelenine a ovoci pozeram na krajinu povodu a pri ostatnych veciach pozeram na zlozenie :)
na každej máš predsa zloženie a podiel ovocia na celom príkrme :) treba to len vedieť čítať a vedieť čo tie veci znamenajú. ale ja si pozerám zloženie a pôvod asi na všetkom čo kupujem takže je to proste zvyk
väčšina z nich je tak o ukončeného šiesteho mesiaca
maminky viete mi prosim povedat od akeho veku je vhodne davat detom tieto ovocne kapsicky? a tie zeleninove tiez, dakujem :)
Lenže ako prídem na to, že tá daná kapsička je kvalitná? Že sa nemusím báť to dať môjmu dieťaťu? To je otázka
tak v prvom rade keď vyberám takéto veci pre deti tak si dávam na tom záležať, nehľadím na cenu a vyberám fakt to najlepšie kde mám istotu, že idú kvalitné potraviny a všetko sa to vyrába poctivo a vtedy sa nebojím takýchto vecí :)