Ovocné kapsičky

kmina

Ako to prosím ťa ty môžeš vedieť? Podľa mňa má pravdu v tom, že dnu nevidíš a máš istejšie keď si takéto veci pripravíš doma, že vieš čo tam dáš a vidíš to hlavne v akom to je stave. Nehovorí zle baba ;)

25karina25

Ale prosim ta, na toto podla mna vobec nemusis mysliet. Staci ked vies, ze kupujes tie tasticky kvalitne a toto sa nestane :)

miza

No ale zmysel toho, že je to v takej praktickej kapsičke je to, že to nevytláčaš von ale rovno to dáš dieťaťu do ruky a ono si to odtiaľ vytláča a tým pádom ty nevidíš čo ono papá ak sa nemýlim :)

Aurina

akože nevidiíš, ved to vytlačíš a uvidíš :) nie je pravda, že nevieš čo dieťaťu dávaš podľa mňa. nikto ti nezakazuje to ochutnať :)

25karina25

Ake zvlastne veci by to mali byt? Ja to kupujem mojim detom uz kolke roky a nikdy som nemala zlu skusenost. Starsieho to chytilo tato vlna kapsiciek az ked uz bol v predskolskej takze ten to uz mal iba na desiatu, skor tie ovocne ale mladsiemu to teraz kupujem normalne ked ideme na ihrisko a podobne, aby tam nebol hladny

miza

Nebojíte sa deťom dávať takéto kapsičky? Nie je to dávno čo som videla, že v niektorých mamičky našli nejaké zvláštne veci, nevidieť tam dnu, tak ja neviem

hindrina

ak si sa teda pýtala ja mňa tak ja ešte stále len kojím :) aj keď čo chvíľa už budem prechádzať aj na príkrmy tak si myslím, že ešte máme chvíľku čas keďže mám ešte stále aj dosť mlieka tak to nie je potrebné

Aurina

vlastne tak pol na pol, aj kojím aj dávam príkrmy pomaličky a hľadám tak po tých obchodoch kde majú také kadejaké veci do domácnosti tak dúfam, že tam niečo také nájdem :D

mamita1

vlastne asi vás oboch :D :D a kde hľadáš? na internete či len tak uvidíš či na niečo narazíš v obchode?

Aurina

skúsim pozrieť či také niečo nenájdem teda :) a pýtala si mňa či kojím alebo hindriny, už som sa v tom tak trochu stratila :D