Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
Nie myslím ako značku takýchto kapsičiek alebo firmu čo ich vyrába :) Proste aby mali kvalitné zloženie
-ako myslis dobre? chutovo?-
Maminy ktoré tieto kapsičky sú dobré?
-to ta nemusi vobec trapit :) ide o to aby si si ty dobre nakupila, nech pockaju, aj tak sa vsetci furt len niekam ponahlaju a to vobec nie je dobre-
cez sviatky to bolo trochu komplikovanejsie kedze bolo v obchode milion ludi a ked som sa niekde pristavila na dlhsiu dobu aby som to prestudovala tak na mna hned musel zacat niekto zazerat ale uznavam, ze to stalo za to
-je to s tym uz aspon lahsie? zacinas si na to pomalicky zvykat? by ma zaujimalo ci sme ti poradili dobre, ze ti to aspon trochu pomohlo-
Vykusaj, uvidis ci to bude lepsie a daj potom vediet :)
davam si to vacsinou ako poznamku do mobilu, tam si vsetko pisem ale tak mozem si tam skusit daj aj toto a uvidim ci mi to pomoze
Mne na zaciatku pomahalo ked som si to napisala na nakupny zoznam ked som sla do obchodu a zakazdym ked som sa pozrela co este mam kupit som to tam zbadala a pripomenula si to :) Samozrejme to funguje iba v tom pripade ak si pises zoznam :D
-suhlasim, treby si vytvorit ten navyk, ze to budes citat, pomoze ti to velmi pri vybere, nie vzdy je to proste o cene-