To som ani nevedela, že niečo také ako bodliakový olej vôbec existuje. A dostatočne to pomôže regulovať tie hodnoty? Nie je predsa len lepšie siahnuť po niečom takom lekárskom?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
znižovať cholesterol pomáha aj nie veľmi známy bodliakový olej
A prečo nie? Však nie sú všetci doktori na jedno kopyto. Ak máš nejakého, ktorý by ti neodporučil, čo je pre teba dobré, tak by som ho na tvojom mieste vymenila. Lebo asi ho tvoj zdravotný stav až tak moc nezaujíma.
k tomu si sa ako dostala? mi nehovor, ze ti normalne doktor taketo nieco sam od seba poradil.
samozrejme, hlavny rozdiel je v zlozeni, v tom, co tie jednotlive tabletky obsahuju. co mam ja doma, tak v zlozeni sa pise extrakt dráca indickeho, cervena fermentovana ryza, kyselina listova, koenzym q10 a tak dalej. akoze same taketo v pohode veci, tiadne divne nazvy, ktorym nikto nerozumie.
Dratha87 prečo, že doplnok? Aký je v tom rozdiel oproti liekom?
Julka266 napriklad odtial, co pisala llnzzda ale myslim, ze hociktorej takejto stranke najdes. ale na lepsiu cenu asi nenatrafis teraz inde.
ano, to mas pravdu, ze lieky na predpis sa objednat nejaku, to je nejak osetrene nejakym zakonom sa mi vidi. lebo kazdy by to tak robil potom, ze by hocico hocikto kupil a rychlo by prislo na to, ze je niektorych liekov nedostatok. ale toto nie je akoze liek v takom pravom slova zmysle. skorej ide o taky doplnok, alebo ako by som to nazvala a teda je volnopredajny a tym padom mozes kupovat v lekarni alebo aj objednat len tak :)
to nepotrebujem na to recept? lebo pokiaľ viem, tak lieky, čo sú na predpis sa nedajú objednať z netu.
vieš čo, ja som pozerala na mojej lekarni (mojakaren daj do googlu) a tam majú zľavu ešte do konca mesiaca na tento doplnok, čo amalias píše. ak chceš kupovať takto z netu, tak sa to oplatí si myslím.
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.