cize podla ceny vyberat, to asi nie je dobry napad, ci?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
tak napríklad ja som vyberala podľa toho, aj že ktoré tie doplnky majú aké zloženie. zase nie som úplne na to odborník, ale niektoré veci poznáš asi aj ty a je najmenej si to hodiť do google, že čo je čo a na čo to slúži. začala som si aj na základe tohto môjho mini prieskumu kupovať armolipid a akože v pohode, mne vyhovuje.
podľa čoho kupovala? Či ty si mala akože niečo vyhliadnuté a že len ona kúpila? Ale páči sa mi to, že si siahla po doplnkoch, to je také menej zaťažujúce by som povedal.
Tak ja som si upravila stravu a kamoška mi kupila myslím že z mojalekareň také produkty doplnok stravy na úpravu cholesterolu
toto si veru pozriem rad, aj ked chvalabohu uzivat nemusim nic, ale nezaskodi sa takto udrziavat vo forme. na skodu to isto nebude :)
Ono ja som to uz davnejsie aj spominala, neviem, ze ci presne tu to bolo, ale viem, ze som niekde pisala, ze co sa tyka tohto stravovania a nejakej upravy stravy, tak dost vela cerpam napriklad z fb skupiny Moj cholesterol, tam davaju kadejake rady aj sutaze tam byvaju a tak. Jeden z tych uctov, co sa oplati sledovat pre mna :)
tak ono to nie je len o tom, že stačí nejesť mastné jedlá. viacero vecí sa odporúča z jedálnička vyradiť a zase niektoré zaradiť. nie je to celkom tak, že stačí toto obmedziť.
Popozeraj rôzne produkty v lekárni ti poradia a jedz nemastné jedlá
Podla mna nie je dobre striedat nejak tie doplnky alebo lieky. Vsak ked uz zacnes nieco uzivat a ze ti to bude vyhovovat, nebudes mat nejake vedlajsie ucinky a vsetko bude okej, tak nevidim dovod v tom, aby si ich striedala. Vsak to ani ucinok potom nebude mat taky, aky by malo mat.
Môže to byť aj dedičné, mne pomohli tieto produkty -odkaz odstránený- obmieňala som ich
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.