ahooojte,potrebujem schudnut vela kil,tak by som Vas chcela poprosit presne ako ste schudli kolko kil.Dakujem za kazdu odpoved.
napiste ako ste schudli
Chudla som pred dvoma rokmi a to tak, ze som obmedzila sladke, zacala som si kupovat zdravsie potraviny, naucila som sa jest pravidelna a hlavne som vela sportovala!!
Vsimol som si ze tu pisete o roznych problemov schudnut , ale nevidim tu komentar o akom produkte sa bavite ? Lebo ja som toto slovicko uz zachytil v mojom jednom doplnku co mam je to ked sa nemilim Black Mamba spalovac, ja som osobne vybral jedno balenie , schudol som slusnych 8 kg za necely mesiac , a nepocitujem zeby som bol zavisly :) je to zatial jediny ucinny spalovovac co som do dnesneho dna mal moznost vyskusat ... dietlabs.eu ho distribuuje, tam som si ho kupil ,a taktiez mam v svojom okoli kopec ludi co maju rovnaky vysledok :) a skor by som im za to podakoval ako ich hanil , ved co je ucinne hned zakazuju tyto stary podvodnici ktory sa snazia vsetko zobrat pod svoje kridla ..ach jaj , a nas ako ovce vedu do ohrady ako sa im zachce ... do nas radsej budu pchat tie chore potraviny a budu to zvalovat na zakazane latky.. a informovat nas budu len vtedy ak oni to uznaju za vhodne ...toto je len moj nazor..svoj si na to urobte samy ...
Možno L-karnitín pomáha, nemám to overené síce, ale čo som čítal recenzie... Ale stačí pohyb a zdravá strava a 2 g proteínov na kg hmotnosti a kilá začnú ubúdať :)
Jasné ze treba pohyb bez neho sa chudne veľmi ťažko a pomaly. Petopepe určite si vďaka tomu schudol. Bože aspoň nepíšte sem také hlúposti ľudia!
A ešte by som dodal, že treba veľa pohybu ak chce človek rapídne schudnúť a dostať sa do formy, napr. beh s rýchlosťou aspoň 15 km/h.
Dara výborné, aspoň niekto tomu chápe správne. Tomáš si myslí, že všetko na internete je pravdivé, ach jaj.
Milý Tomáš ale to nebolo tým že prestali jesť múčne jedlá ale tým že obmedzili kalórie. Možno to urobili neúmyselne ale tým že nejedli pečivo tak prijímali menej kalórií. Avšak kalórie sa dajú obmedziť aj inak ako nejedenim pečiva. Pri chudnutí treba skôr plnotučné mliečne výrobky nahradiť nizkotucnymi, biely chlieb celozrnným, bielu ryžu hnedou, sladkosti medom alebo ryzovym sirupom a samozrejme v rozumnom množstve ovocím. A zeleninu samozrejme neobmedzene. Prosím ťa už nerad ľuďom obmedziť múku lebo ťa celozrnná obsahuje veľa vlákniny, vitamínov skupiny b a dôležité pomalé sacharidy.
Poriadne som sa vysral.
Petopepe: ešte jedna otázka: ako dlho trvá kým Ti od objednávky príde Black Mamba z Anglicka?