Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel chce dieta, no ja NIE, dokonca neviem ci niekedy budem chciet

Príspevok v téme: Manzel chce dieta, no ja NIE, dokonca neviem ci niekedy budem chciet
Marianna111

Ahojte, mam 28 r., som vydata 3 roky a asi rok po svadbe sa nas spolocnost a rodina zacala tak nenapadne vypytovat na deti, kedy planujeme rodinu. Pred svadbou sme s manzelom mali k detom celkom pozitivny vztah, planovali sme do buducna mat deti, no nechapem co sa vo mne zmenilo, ale cim dalej sa blizi ta doba, zeby sme mohli mat deti tym viac ma to zacina ubijat a frustrovat, abslutne sa nato necitim, vsetky tie rozhovory o detoch, ake su zlate su mi totalne cudzie. Ked vidim na ulici tie zeny s kocikmi je mi zle...neviem si predstavit, ze odidem z prace a budem doma s dietatom, sem tam kava s kamoskou ale len na chvilku, lebo mam doma male dieta. Viem, ze to odo mna hrozne sebecke, ale nemozem si rozkazat ked to takto vnimam. Najhorsie je ze manzel by dieta uz chcel a ja sa citim ako hrozna mrcha, ze som taka antimaterinska. Vobec sa mi nechce prist o tento zivot, ktory mam, ze mozem popraci hocico robit, hocikam ist...Najviac mi je luto, ze som si k sebe priputala chlapa, ktory deti chce, bojim sa, ze deti nikdy nebudem chciet, ze ma to proste neprejde...Mate podobnu skusenost a potom ked deti prisli zmenilo sa to? Dakujem

mamca35

geneticke defekty casto pochadzaju od muza nieje vsetko vina zeny...aj to ked sa napriklad nedari otehotniet... nieje to vsetko vina zeny... horsie ako otehotniet v trochu vyssom veku su tie stresy a blbe reci ktore buducej matke len pritazia...

0vecka

takisto aj sanca na potrat a na sterilitu stupaju s vekom... pravda je ze ak clovek caka tak riskuje zdravie svojho dietata ono si niekto povie ze no a co mam sancu o 5% vyssiu ale tak je to o Tom ze z 20tich jedna bude mat postihnute dieta ktore bude mat pokazeny zivot este pred narodenim

0vecka

mamca35 kedy rodili zenske do 50tky? akoze sorry ale toto je sila... a to je uplna blbost sanca na defekty Stupa s vekom o Tom sa ani nemusime bavit

mamca35

niekedy mali zeny 5-6 deti rodili pomaly do 50tky a z nicoho sa nerobili stresy ako dnes... co sa moze co sa nemoze kedy mat deti kedy nemat kedy si sadnut kedy si lahnut.... doba padnuta na hlavu..len vstepovat do ludi strach a stres

mamca35

kto ma problemy bude mat v tehotenstve problemy ci ma 20 ci 30... ja mam zasa skusenosti zo zivota ze starsie zeny nemali absolutne problem...moja sestranica 2x potratila prvy krat v 23 a druhy krat v 25tke...

Messje

Mne sa zda ze tehotenstvo je virus.Ked som bola tehotna ja,v priebehu 1,5 roka nas bolo tehotnych asi 12 dievcat co sme sa velmi dobre poznali.
Nedavno rodili dve moje kamaratky...jedna a za 4 alebo 5 mesiacov druha.Baby ktore to neplanovali a boli spolu v kontakte skoro denne.Obe pred 40.
Odrodili a jedna z nich za asi 7mesiacov znovu.
Obe nemaju ziadny problem.Dokonca tu kde som ,viem za necele 2roky o troch,ktore boli prvorodicky nad 36.Vsetko v poriadku.
Zalezi a zalezi.Vsetko su to zeny ktore si zili zivot akoby mali stale 25.Neriesili vek a nic neplanovali,ziadne deti im nebehali po rozume.Mali dlhorocne vztahy...Ked to prislo,tak isli do toho.

0vecka

mamca35 toto su uplne keci.. jasne ze aj 45 rocna moze porodit zdrave dieta a pravdepodobne aj porodi ale myslis ze je ok ked si niekto zvysi sancu na Downov Syndrom z 1 promile na 1 percento len preto lebo chce cestovat? to uz rovno nech fajci a pije pocas tehotenstva je to to iste... a tiez ti najdem aj 100 ludi zo stredneho slovenska ktori pili pocas tehotenstva a maju zdrave dieta.

ja nehovorim ked to nevychadza nech si ludia kludne pockaju ale ak si myslia ze je jedno ci to dieta budu mat v 25tke alebo 40tke tak sa riadne mylia a cakat len preto ze prave si chcem este uzivat je imho uplne sebectvo

mamca35

ahoj ja som porodila prve tento rok v 35tke a poviem ti ze uplne neplanovane som otehotnela vsetko prebehlo bez komplikacii... je mi smiesne ako stale vsade strasia s tym ze posledna sanca na dieta a podobne reci.... kolko zien ma deti aj po 40tke a zdravsie ako 20tky...Neviem preco na Sk kazdy rozosieva len strach a nervuje zbytocne zeny ... V inych statoch vobec niesu taky blby ako slovac zeny rodia omnoho neskorsie a dobre je...len tu sa kazdy hra na najmudrejsieho a do kazdeho sa stara... nestastny narod rovna sa nervovat druheho aby nebodaj druhy nebol stastny..