Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenný stres a nespavosť

juraska

..jozefinana hm, to by som bez teba nevedela..aj celkovo tie byliny mi nic nehovoria..prvykrat pocujem, ze aj take nejake su...no ale dobre vediet...zase som o nieco mudrejsia:-)...ale oni nerastu asi na slovensku, ci?...kde sa vyrabaju tie tabletky?..toto mi tiez vies povedat?..lebo sa mi to fakt nechce googlit:-/

trunchelicka

-jozefinana- ano?...a to sa normalne predavaju bez lekarskeho predpisu?...nie je to nahodou zakazane?..ved vacsinou tieto tabletky na spanie musia lekari predpisat, nie?..

trunchelicka

-jozefinana- presne, medovka je velmi dobra..vela krat si ju spravim pred spanim...je aj ucinna ale aj chutovo velmi dobra:-)..no zaujali ma tie tabletky, to je co za ne?..

jozefinana

Juraska!Samozrejme,ze bylinky su prospesne aj na spanok a stres.To mas nieco podobne ako aj medovka,ta je tiez dobra na ukludnenie a na lepsie spanie.A na stres a spanok dobre posobi mucenka a grifonia,ktora je ukryta v tabletkach migstress.
Susana33!Prepac,vobec som si nevsimla spravu od teba:(Dobre si sa rozhodla.Drzim palce aby ti zabrali!

susana33

cakala som do dnesneho dna, ze mi tu niekto napise ale vidim, ze ste si asi spravu odomna ani nevsimli:-/ nevadi, uz som si zistila, z coho su vyrobene tie tabletky a rozhodla som sa ich skusit. vdaka aspon za to, ze ste ich tu spomenuli a ze som sa o nich dozvedela.

juraska

..jozefinana no tak nejako som to myslela..vies, lebo stresy si clovek robi sam a potom je jasne, ze si to prenesie aj na spanok, lebo vecer vacsinou rozmyslame nad vecami, ktore nas trapia..viem, ze to nie je alkohol..ale nejako nechapem tomu, ako dokazu jedny tabletky vyriesit problem so stresom..to mi je trochu nepochopitelne..viem, ze rastliny su mocne a ze mnoho rastlin pomaha na ukludnenie a podobne problemy..ale ze aj na spanok a stres?..

jozefinana

NicolettEN!Verim,ze tu pravdu budem mat,kedze viem,ake maju ucinky:-):-)
Juraska!Ako to myslis, ze potlaca iba problemy?Akoze si das jednu tabletku a zabudnes na stres a starosti?To nie je alkohol,alkohol toto dokaze ale nie tieto tabletky!Tieto fakt liecia stres a nespavost!

klaxina

@Danaanna mne to nevadí, len ti to zdôrazňujem aby si vedela, že to tu bolo spomenuté. Keď tak si prečítaj znovu, aby si sa o tom uistila. Presne tak by to malo byť, že by si mala byť v pohode aj keď ich vysadíš.