Ahoj , volám sa Tomáš mám 17 a trpím každodenným stresom a niekedy neviem ani príčinu , najväčší stres mám kvôli škole i keď som naučený , neviem kvôli tomu zaspať ako i dnes od 22:00 sa len prehadzujem a neviem si rady.
Každodenný stres a nespavosť
-jozefinana- ved prave preto sa mi aj stalo, ze som sa pomylila lebo som pozerala ich stranku a bola som milo prekvapena, kolko oni produktov maju v ponuke...myslela som si, ze len tie jedny maju a zrazu toto zbadam: :-O
momentalne prezivam hrozny stres a neviem ako sa ho zbavit! celkovo som taka osoba, ze zo vsetkeho robim paniku a pritom ani nechcem. ako sa toho mam zbavit? poradte!
..jozefinana tak ja som schopna vsetkeho, to keby si ma poznala, tak veris, ze si nevymyslam:-D:-D..ale nepojdem teda a radsej si tie tabletky kupim hotove v lekarni!..to bude lepsie riesenie!:-)
Trunchelicka! V pohode, aj som si myslela, ze si sa pomylila a omylom si napisala tie druhe tabletky. Ale ved su od jedneho vyrobcu, takze to je v pohodicke :-) Mozes uzivat aj jedny aj druhe a ba dokonca maju o vela viacej aj inych produktov. Mas z coho vyberat :-) Jasne chapem, tak snad si si to aj ujasnila vsetko ;-)
Juraska! Ty si trdlo, to vazne? :-D:-D By si toho ale vela nenazbierala :-D:-D:-D
..jozefinana aha, dobre vediet toto nooo...lebo by som bola schopna ist si ich pozbierat, keby rastli aj na slovensku :-D :-D...
-jozefinana- jezisinko ano, pomylila som sa lebo som pozerala aj jedny aj druhe a vobec som si neuvedomila, ze som zle napisala..prepac!...praveze som si cosi precitala, len som si to chcela este ujastnit, vies?...
Trunchelicka! Jasne, ze ho tazia. Musia ho tazit, inak by z neho nemohli vyrabat tabletky, no nie?A nie mumijo ale migstress, ved o tychto sme sa tu bavili - si sa trochu sekla :-) :-D A dobre tomu rozumies uz konecne :-D :-) Inak a preco si si o nich neprecitala nieco aj na internete? Ved tam je o tych bylinkach popisane toho viacej!
-jozefinana- aha, to su prirodne tabletky?..to mumio vlastne tazia niekde, hej?..dobre tomu rozumiem?...
-Tinka009- aj sa za vasu pomoc nieco plati?..
Venujem sa tejto téme (okrem iných) už niekoľko rokov. Dá sa tomu pomôcť, očistiť a zharmonizovať telo aj myseľ. Aktuálne a úspešne s klientmi pracujem v programe: Keď duša plače. Bude mi cťou pomôcť Vám a ak Vy chcete, tak ja som pripravená. :-) Kontakt: terapie.tinka@gmail.com
Viac info pošlem v správe, ak mi napíšete Váš problém.
Želám krásny deň a hlavu hore. Nič netrvá večne, ani dobré, ale ani zlé obdobie. ;-)
Trunchelicka! Ano predavaju sa bez lekarskeho predpisu, kedze su to tabletky vyrobene na prirodnej baze. Takze nemozu uskodit cloveku.
Juraska! Mas pravdu, vyrabaju sa v zahranici a dovazaju sa na Slovensko. Tu by si marne hladala tieto rastliny.