Každodenný stres a nespavosť

Trunchelicka

-jozefinana- ved prave preto sa mi aj stalo, ze som sa pomylila lebo som pozerala ich stranku a bola som milo prekvapena, kolko oni produktov maju v ponuke...myslela som si, ze len tie jedny maju a zrazu toto zbadam: :-O

limovienka

momentalne prezivam hrozny stres a neviem ako sa ho zbavit! celkovo som taka osoba, ze zo vsetkeho robim paniku a pritom ani nechcem. ako sa toho mam zbavit? poradte!

juraska

..jozefinana tak ja som schopna vsetkeho, to keby si ma poznala, tak veris, ze si nevymyslam:-D:-D..ale nepojdem teda a radsej si tie tabletky kupim hotove v lekarni!..to bude lepsie riesenie!:-)

jozefinana

Trunchelicka! V pohode, aj som si myslela, ze si sa pomylila a omylom si napisala tie druhe tabletky. Ale ved su od jedneho vyrobcu, takze to je v pohodicke :-) Mozes uzivat aj jedny aj druhe a ba dokonca maju o vela viacej aj inych produktov. Mas z coho vyberat :-) Jasne chapem, tak snad si si to aj ujasnila vsetko ;-)
Juraska! Ty si trdlo, to vazne? :-D:-D By si toho ale vela nenazbierala :-D:-D:-D

juraska

..jozefinana aha, dobre vediet toto nooo...lebo by som bola schopna ist si ich pozbierat, keby rastli aj na slovensku :-D :-D...

trunchelicka

-jozefinana- jezisinko ano, pomylila som sa lebo som pozerala aj jedny aj druhe a vobec som si neuvedomila, ze som zle napisala..prepac!...praveze som si cosi precitala, len som si to chcela este ujastnit, vies?...

jozefinana

Trunchelicka! Jasne, ze ho tazia. Musia ho tazit, inak by z neho nemohli vyrabat tabletky, no nie?A nie mumijo ale migstress, ved o tychto sme sa tu bavili - si sa trochu sekla :-) :-D A dobre tomu rozumies uz konecne :-D :-) Inak a preco si si o nich neprecitala nieco aj na internete? Ved tam je o tych bylinkach popisane toho viacej!

trunchelicka

-jozefinana- aha, to su prirodne tabletky?..to mumio vlastne tazia niekde, hej?..dobre tomu rozumiem?...
-Tinka009- aj sa za vasu pomoc nieco plati?..

Tinka009

Venujem sa tejto téme (okrem iných) už niekoľko rokov. Dá sa tomu pomôcť, očistiť a zharmonizovať telo aj myseľ. Aktuálne a úspešne s klientmi pracujem v programe: Keď duša plače. Bude mi cťou pomôcť Vám a ak Vy chcete, tak ja som pripravená. :-) Kontakt: terapie.tinka@gmail.com

Viac info pošlem v správe, ak mi napíšete Váš problém.

Želám krásny deň a hlavu hore. Nič netrvá večne, ani dobré, ale ani zlé obdobie. ;-)

jozefinana

Trunchelicka! Ano predavaju sa bez lekarskeho predpisu, kedze su to tabletky vyrobene na prirodnej baze. Takze nemozu uskodit cloveku.
Juraska! Mas pravdu, vyrabaju sa v zahranici a dovazaju sa na Slovensko. Tu by si marne hladala tieto rastliny.