Každodenný stres a nespavosť

Maruska7

neboj, nic zle si o tebe nemyslim dariell.. chapem, ze niektori ludia nemaju tolko casu ako ja:D:D.. presne, pre zakaznikov to je velka vyhoda!.. a hlavne pre tych, ktory trpia nespavostou!

dariell

maruska7 si si o mne pomyslela, ze som nejaka neschopacka, ked som si to sama nepozrela, co?:-D:-D verim ti, len mi to pride hrozne malo penazi ale zase pre zakaznikov lepsie. aspon jedny lieky na trhu, za ktore sa neplati 50€ a vyssie!
sajmilinka ak som to spravne pochopila, tak su to vyzivove doplnky, ktore pomahaju na nespavost a stres.

dariell

maruska7 si si o mne pomyslela, ze som nejaka neschopacka, ked som si to sama nepozrela, co?:-D:-D verim ti, len mi to pride hrozne malo penazi ale zase pre zakaznikov lepsie. aspon jedny lieky na trhu, za ktore sa neplati 50€ a vyssie!
sajmilinka ak som to spravne pochopila, tak su to vyzivove doplnky, ktore pomahaju na nespavost a stres.

Maruska7

nie je zaco dariell, rado sa stalo.. ved pozrete na internete som to mala za minutu:)... ano, vazne ti to hovorim, ze su bez predpisu a ze stoja iba tolkoto, kolko som ti napisala!.. ked neveris, tak si to pozri v nejakej e-lekarni..

dariell

manzelka viem, ze by som to aj tak zistila ale prislo mi rychlejsie sem napisat a tym padom som nemusela nic vyhladat. no dakujem ti za spravu aj ked mi nic nedala.
maruska7 tebe prave naopak velmi pekne dakujem, kedze si mi napisala aj cenu. to su vazne take lacne? a oni su fakt bez predpisu? nejako sa mi tomu nechce uverit!

Maruska7

ejha manzelka ty si aka mudra.. mohla si jej to pozriet a napisat, ked sa pyta na cenu, nie?.. mozno je to postarsi clovek, ktory si len tak hocijaku vec na googli nevie najst.. namiesto toho nezmyselneho komentaru si mohla napisat radsej nieco uzitocnejsie..

dariell tie pastilky stoja cca 6€..

dariell

ejha, tak to je dobre, ze su na trhu aj taketo tabletky pre lepsi spanok, ktore dostat kupit len tak bez predpisu. normalne este stale tomu nemozem uverit. a su drahe?