Ahoj , volám sa Tomáš mám 17 a trpím každodenným stresom a niekedy neviem ani príčinu , najväčší stres mám kvôli škole i keď som naučený , neviem kvôli tomu zaspať ako i dnes od 22:00 sa len prehadzujem a neviem si rady.
Každodenný stres a nespavosť
@dariell vidíš dobre, tieto sú bez predpisu a môže si ich každý dospelý človek kúpiť, ktorí má problémy so spánkom a stresom!
@limovienka no v každej predajni inak ale stoja okolo tých 7,50€
klaxina neviem ani sama:-/:-( ako je pravda, ze je toho dost vela na mna, kedze sa nejake nove veci musim ucit ale zatial to zvladam a nemam pocit, ze by to bolo vyslovene z toho:-( bez predpisu? tak to je super! kolko stoja, ci v kazdej inak?
nie je na predpis? to snad po dlhom case pocujem prvy krat, lebo teraz su snad uz kazde tabletky na predpis!
@limovienka a máš aj pocit, že ten stres je prevažne z roboty? alebo si sa tam už aklimatizovala a práca ti už nerobí problém? bližšie informácie? no sú to tabletky, ktoré pomáhajú znížiť stres a odstrániť problém so spánkom. obsahujú prírodné bylinky a preto nie sú ani návykové a dostať ich kúpiť bez lekárskeho predpisu v lekárni. čo ťa ešte zaujíma? pýtaj sa
@kmina aj ja si to myslím!!!
@klaxina asi by mali, neviem ako sa liečia keď majú takýto problémy. No myslím si, že by mali chodiť na nejaké odborné sedenia.
klaxina no menila som pracu ale to este pred dvoma mesiacmi. vtedy som bola riadne vystresovana ale pocitala som s tym, ze ma to za urcite obdobie prejde. no stres uz pretrvava dost dlho a neviem co robit:-(:-( nie, nepocula som o nom! podaj mi nejake blizsie informacie, pls
@kmina áno, chápem na čo narážaš. Máš pravdu, niektorí s tým majú problémy ale takí ľudia potom chodia psychológovi a postupne sa učia prekonávať stres, no nie?
@limovienka a menila si teraz prácu alebo si menila prostredie, sťahovala si sa niekam inam? Terapiu by som skôr neriešila, vyskúšala by som nejaké tabletky na ukľudnenie, napríklad MigStress. Počula si už o ňom? Nie je ani na predpis, takže ani k doktorke nemusíš ísť a sú dosť účinné. A aj finančne sú nenáročné.
klaxina no mna vie vystresovat velmi rychlo aj praca a najviac asi nove prostredie a novy ludia. pisala som, ze som taky typ cloveka ale jednoducho by som s tym rada aj bojovala, ale neviem ako:-(:-( vies mi nieco poradit? nejaku terapiu alebo tabletky?
@klaxina niekedy to ani nemusí vedieť. Niektorí ľudia s tým jednoducho majú problém od mlada, že len stresujú a nemajú v podstate ani dôvod na to. Že si jednoducho ten stres privolávajú. Chápeš, čo ti chcem povedať?
@limovienka a z čoho prežívaš stres? To predsa musíš vedieť, či ti práca robí stres alebo domáce prostredie? Hm?