Ahoj , volám sa Tomáš mám 17 a trpím každodenným stresom a niekedy neviem ani príčinu , najväčší stres mám kvôli škole i keď som naučený , neviem kvôli tomu zaspať ako i dnes od 22:00 sa len prehadzujem a neviem si rady.
Každodenný stres a nespavosť
@sisahubertova- Viem, že niekedy stačí, keď sa človek vyrozpráva no sem moje problémy fakt nechcem písať:-/ Prepáč:-( Sú to veci ohľadne práci ale aj ohľadne súkromia.
@jasmin- Rada by som si aj zakúpila nejaké tabletky, ale ktoré? Vieš, nechcem také, ktoré sú návykové.
vevala no jediných východiskom teda je, buď sa niekomu vyrozprávať ako ti poradila sisa alebo si zakúpiť nejaké tabletky na upokojenie a na lepší spánok. takých tabletiek je viacej a snáď ti aspoň niektoré zaberú.
a čo ťa také trápi vevala? nechceš nám to napísať? možno sa ti potom uľaví. niekedy stačí, keď sa človek vyrozpráva!
@jozefinana- Nie nemám žiadne zdravotné problémy, pred mesiacom som bola na preventívnej prehliadke a všetky výsledky som mala dobré. K lekárovi s týmto problém fakt nechcem ísť! Je pravda, že ma vo vnútri trápia určité veci ale to už dlhšie a tieto problémy sa mi objavili teraz:-/ Neviem, čo robiť:-(
Vevala!Nemas nejake zdravotne problemy?Bola si u doktora?Najprv by si mala ist k nemu aby ta on dokladne vysetril,hm?
Čo som pozerala, je tu mnoho tém, ktoré sa zaoberajú nespavosťou a stresom. Mňa skôr trápi tá nespavosť a preto som sa rozhodla napísať. Neviem, kde by mohol byť problém ale už dva mesiace poriadne nemôžem spať. Večer aj som unavená, no keď ľahnem do postele tak sa len prehadzujem a rozmýšľam nad blbosťami. Keď aj zaspím, tak minimálne 5 krát sa počas noci zobudím. Som už z toho zúfala a unavená. Prosím, poraďte mi niečo:-/ Čo mám robiť?