Ahoj , volám sa Tomáš mám 17 a trpím každodenným stresom a niekedy neviem ani príčinu , najväčší stres mám kvôli škole i keď som naučený , neviem kvôli tomu zaspať ako i dnes od 22:00 sa len prehadzujem a neviem si rady.
Každodenný stres a nespavosť
@dariell = a pomohli jej??? Ako dlho mala problémy so spánkom? Lebo aj ja v poslednej dobe (cca dva týždne) dobre nespím a už mi to začína prekážať :-(
maruska7 to mas pravdu a uz som to zacala aj sirit medzi kamaratmi, rodinou a znamymi:);) jedna kamaratka co viem, tak si ich aj kupila lebo mala problemy so spankom a stresom:)
netyla1 uz som pisala nizsie ze neviem z coho som to mala. no vacsina doktorov sa zhodlo, ze z prace a z vycerpania. tak asi nieco na tom bude a musim uznat, ze kedysi som velmi vela pracovala. teraz som to obmedzila a citim sa o vela lepsie! no samozrejme som brala aj tie tabletky, tak aj tie k tomu dopomohli. preco sa pytas? mas nejake problemy? ak ano, tak kludne zdover, rada ti pomozem pokial budem vediet.
@netyla1 priciny vzniku su rozne, kedze aj nespavost sa deli na viacej typov a to napriklad na akutnu nespavost, na psychofyziologicku nespavost (naucena), na paradoxnu nespavost a na idiopaticku (celozivotnu) nespavost. tuto na zdravi je o tom velmi dobry clanok, tak ak mas cas a chut, tak si to tam vsetko precitaj:)
-limovienka a to z čoho vlastne vzniká? tá nespavosť?-
dariell nemam na to dovod:-).. bud kludna:-).. a co sa tyka tych ludi, tak ak tie tabletky budeme radit aj cudzim ludom, tak sa o nich dozvedia!.. takze musime pre to vsetko robit, aby to tak aj bolo!..
renata18 mozes byt stastna, ze si o tom nevedela a ze si take problemy nemala! nie je to sranda nespat niekolko noci a cez den fungovat:( keby som vedela, z coho som to mala, tak by som bola rada ale vobec neviem. no doktori sa zhodli na tom, ze asi z prace a pretazenia. tak neviem, ci fakt to bolo z toho ale pricina bola nejaka ina. no teraz je to uz fuc a dufam, ze to uz nikdy nepride!!
maruska7 to som rada, ze si nemyslis nic zle o mne:):) len aby sa o nich este vcas dozvedeli vsetci a bude to fajn;):)
napadlo ma to preto, len som nahodne natrafila na tuto temu a ostala som v soku, kolko ludi sem napisalo, ze ma problemy so stresom a nespavostou. pokial som neprisla sem, tak som ani nevedela, ze nieco take existuje:O:O a to si mala z coho prosim ta??:O
renata18 neviem ci vsetci ale ja som trpela nestavostou a nadmernym stresom predtym ako som zacala uzivat tabletky. bolo to nieco strasne a uz by som to nechcela zazit:-(:-( som rada, ze mi tu baby poradili lieky, ktore mi pomohli! som im velmi vdacna za to! preco ta napadla takato otazka??