Bielenie zubov doma

amalias

Bionetla uplne vsetko, co oni ponukaju;) Ja vacsinou len zubnu pastu ale kamaratky aj tie sacky, ktore su urcene na vybielenie zubov. Aaa este aby som nezabudla, tak aj zubnu kefku som si od nich objednavala a uz akurat rano som pozerala, ze ju cochvila budem musiet vymenit, lebo uz je dost znicena, tak znovu objednam. Velmi dobra je;)

Irga jasne, ze som to videla:) Oni maju podchvilkou nejake taketo akcie, treba ich len sledovat:)

xadtethe52

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

irga85

@amalias vidíš, to je super nápad, to ma ani nenapadlo. paráda, ďakujem ti za super tip. ale teraz som videla na ich instagrame, že ponúkajú 15% valentínsku zľavu, tak aj teraz sa oplatí objednať, aspoň ich produkty budú za nižšiu cenu. videla si to??

amalias

Irga cena je bez postovneho, takze si k tomu treba pripocitat este nejake 3€ za dopravu. Ale vies ako to s kamaratkami robime? Dohodneme sa, kedy budeme objednavat, snazime sa toho co najviac a potom si to postovne rozdelime a hned to vychadza menej na osobu. Tak ak mas niekoho v okoli, kto by brilliant coco chcel tiez vyskusat, tak sa skus dohodnut a takto to spravte;)

irga85

@amalias to som skutočne rada, že radíš iba to, čo máš na sebe odskúšané. to je mega! 12€ + poštovné či poštovné je už zahrnuté v tej cene??

amalias

Ano Irga, pouzivam ju! Keby som nemala skusenosti, tak by som nic radsej neporadila. Radim iba to, co mam na sebe odskusane. Hjjj, videla som to aj ja. Ale ani sa tomu necudujem, lebo ta zubna pasta je fakt dobra! Stoji 11,99€. Ak by si chcela, tak objednat si ju mozes priamo cez ich e-shop. Kludne ak mas este nejake otazky, tak sa pytaj;);)

lena33

Neviem či by som odporučila bielenie doma, samozrejme ak to chcete skúsiť a máte na to vhodné recepty tak oukej, ale určite by som odporučila Dental Brothers na Slovensku. Nielen skvelý prístup zamestnancov, ale najmä viditeľne výsledky o toľko stupňov koľko budete chcieť a hlavne nie je to až také škodlivé, keďže je to bez peroxidu vodíka.

irga85

@amalias ty ju používaš? lebo som na instagrame videla, že aj Jasmina Alagič ju používa. je taká dobrá? koľko stojí prosím ťa?