Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kúpa auta cez aaa auto

Príspevok v téme: kúpa auta cez aaa auto
denka56

caute ludia mate skusenost s kupou auta cez firmu aaa auto. Uz mam vybrane mam na neho aj potrebnu hotovost len by som ho chcela zobrat na splatky nech si potrebnu ciastku doplatim. Vy co ste od nich kupovali auto co vsetko ste im museli priniest ake doklady kolko tie papierovacky trvali a ako to vsetko u nich funguje? diky za odpovede

qyqxqyx

Robia taky psych.natlak pokial clovek neunavia a nesuhlasi s ich podmienkami a ziskaju to co ziskat chceli. Zda sa ze je to ceska firma, zvlastne ze aj internetovy obchod u nas ovladaju cesi, aj ked maju sice stranku pod sk. Ale kam tecu peniaze z predaja a DPH? Som laik, ale preco davat zarabat ceskym firmam alebo distribucnym a nie nasim?Ked si chcem objednat z UK alebo z Nemecka, nie je to take jednoduche.

0vecka

ono je to ciastocne normalne ze to Auto je zle ked kupuje a super ked predavaju ale tie praktiky typu ze sa zo zakoznikom dohodnu a potom ho nechaju cakat a potom upravuju cenu popripade ho nutia este kupit predrazenu lekarnicku alebo zoberu papiere od auta a tvaria sa ze ich vratili atd to si tolko ludi kolko o Tom na nete pise asi nevymyslelo.. Nemal by som Problem ak by davali za Auto malo penazi ale ten natlak by som neakceptoval. Niezeby som bol Snob ale nejaku zakladnu hrdost mam.

qyqxqyxq

Ovecka ma pravdu. Ja osobne-manipulacia,vnucovanie, natahovanie casu pokial si nepresadia svoje. A co je pozoruhodne-odkupia vase auto s tym ze ma kopu nedostatkov a zrazu vidite ze ho predavaju za trojnasobok vykupenej ceny. Vedia ako zarobit.

tekvicka-micka

Tiež by ma zaujímalo. Ja som si tiež vybrala, na stránkach klasicky aaaauto.sk, ale tak v skutočnosti to vždy môže byť inak že....Len nie je teraz u nás na pobočke, tak čakám a čakám