caute ludia mate skusenost s kupou auta cez firmu aaa auto. Uz mam vybrane mam na neho aj potrebnu hotovost len by som ho chcela zobrat na splatky nech si potrebnu ciastku doplatim. Vy co ste od nich kupovali auto co vsetko ste im museli priniest ake doklady kolko tie papierovacky trvali a ako to vsetko u nich funguje? diky za odpovede
kúpa auta cez aaa auto
Dobrý deň ludia aká je vaša skúsenost z kúpou ojazdeného Auta z AAA AUTO chcel by som kúpiť od tejto spoločnosti auto KIA SPORTAGE 1,7CRDI DIESEL rok výroby 2012 za 12000€ najazdené má cca 75000km auto vyzerá velmi pekne ale stále sa neviem rozhodnúť či ho mám kúpiť mám obavy aby som sa riadne neoklamal a nekúpil auto z nejakou poruchou ktorú mi pri kupovani nepovedia
-----------------ĎAKUJEM ZA VÁŠ NÁZOR--------------
AKo pisu aj ostatnych,hlavne si zo sebou zober technika z autoporadca alebo 10 dalsich odkialkovek lebo ides do jamy levovej :D
@Denis111 pozrel som to, vyzera to ako skvelá služba, ktorá môže s AAA pekne zakrútiť
Nuž, tých papierovačiek sa to veľmi netýka, lebo doklad totožnosť, nanajvýš VP by aj mal stačiť, ale čo sa týka výberu, tak väčšinou ako tradične to už platí tak, že viac vozidiel sú tam najhoršie aké môžu byť, lebo stočením presviedčajú a neviem o čom všetkom, ale častokrát sa aj stáva, že sú to aj dedičstva alebo po prvom majiteľovi či od skončenia lízingu, teda niečo ako predvádzacie, veľmi málo používané, čiže nájdeš aj dobré kusy. Vieš, to pri dnešnej konkurencií je to už tak, že ako kde, niečo má dobré aj AAA AUTO a niečo aj súkromní predajcovia, proste ako čo, jak kde . . .
V prvom rade vytoc cislo an Autoporadcu (autoporadca.sk) a bez si ich objednat na obhliadku lebo budes splacat crep dalsich 5 rokov a trieskat si hlavu o stenu ked uz beres z takychto bazarov..
mám skúsenosť s kúpou v AAA a je pozitívna. Čo treba už nebudem písať, kedže už to niekto napísal
Stačí OP a v mojom prípade to celé trvalo cca dve hodiny a odchádzala som na novom
Kupoval som na firmu, takže pečiatku a občiansky, keď kupuješ ako súkr. osoba, asi stačí občiansky a oni si už všetko zistia z registrov
Mám od nich auto a stačil občiansky preukaz :) nič viac nechceli. Celá "procedúra" trvala asi 3hodiny, dali mi povinnú výbavu, kľúče, zmluvy a išla som domov na novom aute.
Ja mám auto z AAA a nebol tam žiadny problém. Ono totiž ľudia píšu len keď je nejaký probém a keď je všetko ok, už písať netreba, takže tie zlé skúsenosti ma neodradili. Radšej kúpim z bazáru ako cez inzerát od niekoho bez akejkoľvek záruky, tam som počula už horšie scenáre, ako napríklad auto v exekúcii a pod.