kúpa auta cez aaa auto

Príspevok v téme: kúpa auta cez aaa auto
denka56

caute ludia mate skusenost s kupou auta cez firmu aaa auto. Uz mam vybrane mam na neho aj potrebnu hotovost len by som ho chcela zobrat na splatky nech si potrebnu ciastku doplatim. Vy co ste od nich kupovali auto co vsetko ste im museli priniest ake doklady kolko tie papierovacky trvali a ako to vsetko u nich funguje? diky za odpovede

SasulaS

Ten komentar od Toma sa naozaj objavuje casto na sietach, ani ho nijak neupravuju, len kopiruju, mam za to, ze aaa plati studakov za komentovanie a ti viac firme skodia ako pomahaju, ale co maju robit s takouto mienkou, aka o nich panuje

PatriciaBerm

Suhlasim s @Kristof585, ich sikovnost.. naopak pri predaji nevyuzivaju natlakove techniky vid iny autobazar a celkovo o nich panuje dobra mienka, teda by som toto tvoje nezmyslene komentovanie nebral na vedomie.

Kristof585

Nevidim nic zle na tom, ze tvoje auto predavali drahsie, je to ich sikovnost. Ja som skusal predavat naopak auto do AAA aj do Darexu, pricom v AAA mi slubovali do telefonu cenu 4700 eur.. na mieste... a teraz pocuvajte... 2300 EUR! HNUS! V darexe davali cez telefon 4500, ked som prisiel tiez skusali, no zhodli sme sa na sume 4400 (kvoli amlemu skrabancu!), auto predavali za necelych 5700 eur. Ja som vsak chcel 4500 cca, takze spokojnost.

Tom5

Moja skúsenosť s bazárom Darex - moje auto ohodnotili na 2300€ tak som im ho predal. Km nestočili, ale to isté moje auto potom predávali za neskutočných 5800€. Toto vedieť tak som ho radšej predal sám. DAREX NIKDY VIAC!!! Chápem, že každý musí z niečoho žiť a že chcú mať nejakú maržu ale na jednom aute zarobiť 3500€???? Úsudok nech si urobí každý sám...

Snailovnik

Verodoll by musite mat stastie obrovske. Po prve bazary tak osieraju ze to snad ani nieje mozne. A po druhe francuzke auta sa nekupuju uz Len zo zasady lebo su to crepy. Ale aby nebol moj prispevok Len hejt, myslim ze je lepsie kupit od sukromnika, a zamestnat pri tom zdravy rozum. Vidis jak sa predavajuci chova, ci sa asi staral o auto. A vhodne by bolo priviest si znameho mechanika. A internet je velka pomoc. Pogoogli si auta nad ktorymi premyslas, pokial by to bolo ojazdene najdes si bezne problemy ktore sa na konkretnom modely vyskytuju. Tiez si skontroluj ci ma predavajuci blocky od predchodzich servisov atd.

verodoll

ja mám autíčko z aaa auta ;) konkrétne citroen c5 sedan 2012 a je perfektný doteraz sme s ním nemali problém a to každé leto jazdíme orava-ploče (1200 km tam aj späť) a každý týždeň otáča orava-brno tam aj späť...čiže nie je nijak extra šetrené a je maximálne spoľahlivé..investície do neho boli minimálne. Kupujeme akurát tak motorový olej , raz za tri roky pneumatiky a vodu do ostrekovačov ;) takže sme spokojní nadmieru. Pri kúpe sme preliezli viacerích predajcov ale náš ocko poradil aaa auto a tak sme šli cez nich a rozhodne ak pôjdem do ojazdeného auta, tak od nich

SuperTomas

Rovnako som za Darex, na aaa samy vidite ake recenzie su na internete. Predat im auto este ok, ale kupovat od nich nieco po tom co s autami robia a ako sa dnes u nich zavdza.. uz len to.

Samuel1991

Pavol18 odporucam skor Darex ako AAAcko.. aj nizsie co pisali, ze je dobra spolocnost Autoporadca na kontrolou aut, konkretne Darexu certifikuju technicky strav aut, takze by som sa nebal ziadneho podvodu a skrytych malych pismen. Prajem vela stastnych km :)