caute ludia mate skusenost s kupou auta cez firmu aaa auto. Uz mam vybrane mam na neho aj potrebnu hotovost len by som ho chcela zobrat na splatky nech si potrebnu ciastku doplatim. Vy co ste od nich kupovali auto co vsetko ste im museli priniest ake doklady kolko tie papierovacky trvali a ako to vsetko u nich funguje? diky za odpovede
kúpa auta cez aaa auto
ludia tam chodili, chodia a budu chodit kupovat auta. Auta tam su v dobrej kvalite a ak sa kupuje auto na uver tak je predsa logicke, že sa preplati, pretože sa musi počitat s nejakym urokom. Takto to funguje uplne všade
nie som na nikoho strane, ale minule som čitala, že som AAA auto mali rekortd v predaji aut. Tak jak to, že aj ked na nich všetci nadavaju, maju taketo vysledky? Niekto tam tie auta musi kupovat
Vsetkym odporucam nahodit si na google diskusie AAA vs Darex (dva najvacise bazari), po precitani nemoze zdravy clovek ani vkrocit do AAA, ak teda nema naladu sa s niekym hadat a wastovat svoj cas... Pre nechapavych, hovorim o klamlivych praktikach AAA.. Darex je ok.
Zdravim ja som predaval cez nich svoje auto a najprv nahodili sumu ze som sa im zasmial ale treba byt neoblomny a chcet svoje a dostanete to aspon v mojom pripade :) ja som spokojny sice mam o 2 šedive vlasy viac ale som spokojny :)
s manželkou si chcem ekupit auto, idealne aby malo cca 2 roky + dalšie parametre a čo som porovnaval ceny danej značky tak su ceny srovnatelne s dalšimi predajcami. Ak je auto na uver, tak je jasne, že sa preplati, pretože to pri financovani tak je. Do AAA sa pravdepodobne tiež pojdeme pozriet a uvidim či si vyberieme
pred rokom sme u nich predali auto. Ako sukromnej osobe sa nam to nedarilo, tak sme skusili AAA auto a hned sa nam ozvali, na cene sme sa dohodli, dokonca nam dali viac ako sme povodne chceli.
je tu niekto kto kupoval auto v AAA auto a bol spokojny s ich pristupom, financovaním? Idelane niekto, kto to bral na protihodnotu
uvidime, ci to tomu darexu vydrzi robit to ferovo, kedze vacsina firiem sa po case otoci, no zatial sa drzia
Super teda, snad aspon jeden bazar robi robotu ferovo aj smerom k ludom, raz vyskusam ked to bude aktualne :D
Tiez pisem po case trosku :) Nakoniec sme kupili aj my, az na zanedbatelne hovadiny hodnotim kupu auta od nich pozitivne. Dik za predosle namotivovanie :D