caute ludia mate skusenost s kupou auta cez firmu aaa auto. Uz mam vybrane mam na neho aj potrebnu hotovost len by som ho chcela zobrat na splatky nech si potrebnu ciastku doplatim. Vy co ste od nich kupovali auto co vsetko ste im museli priniest ake doklady kolko tie papierovacky trvali a ako to vsetko u nich funguje? diky za odpovede
kúpa auta cez aaa auto
nemyslím si, že všetky auta ktore sa tam predavaju su zle. Chyba na aute može byt aj skrytá a nie vždy za nu može predajca
su ludia korí tam auto kupili a s autom su spokojná. Potom su ludia ktorí si tam auto kupili, ale po čase sa s autom niečo stalo, pretože je to spotrebny tovar a neuvedomuju si to. Potom su ludia, ktorá si tam auto nikdy nekupili. Na AAA všetci nadavaju že su takový a makový, lenže ked sa nad tym zamyslíme...tak ako je možné že sa im takto dari, business im šlape a nie su v červenych, ale v čiernych číslach? Podla mna bude najlepšie, ak si nazor spraví každý sám na základe vlastnych skusenosti a nie na základe toho, kde si čo prečitame. Moj nazor
mate niekto skusenosti s kupovaním auta v AAA a financovaním ktore ponukaju priamo na mieste?
rovnko skusenosti len s darexom, auto kupene, mame ho tretim rokom, ziadne problemy sa nevyskytli, prepis aj znacky nam vybavili pomerne promptne
Catoun urcite Darex v bratislave, vyber maju skvely, no hlavne su ferovi a nepredavaju hovadiny, ale davaju si naozaj zalezat, skus o nich precitat viac na nete, uvidis sam.
Rovnaka skusenost ako StevoKE. Uz som z nich na prasky, aaa nikdy viac.
s manželkou si chceme kupit nove auto. Mame rodinu, dve deti, takže uvitame niečo vačšie a spolahlivejšie. ČO by ste mi doporučili a tiež kde ho kupit? Idealne predajcu, kde sa da auto kupit na uver
Vies co, pocul som, ze AAA auto nie je velmi spolahlive, my sme kupovali vsetky auta cez www.leaseplan.com . Ja som PO a nemozem si ich vynachvalit fakt. A ked ti mozem poradit este toto, tak si dobre rozmysli, ci investujes do ojazdeneho alebo noveh. predsa ojazdene auto bude pytat stale viac a viac. Oni ti pri predaju mozu nakecat rozne veci ake super to auto je atd ale realita moze byt ina. Najlepsie je si vybrat nove auto, kde ams este aj servis 5r zadarmo a nestarat sa,predsta nie nadarmo sa vravi, ze auto je najhorsia investicia, uz nikdy nenaberie na hodnote, bude ju len stracat.
Dobry den! Predal som aaauto svoje auto povedali ze do 10 dni budem mat na ucte peniaze. Ma stym niekto skusenosti. Auto je uz na predaj a ja este peniaze nemam. Po predaji vas este otravuju alebo už o nich nepocujete vobec. Dakujem za informacie.
Ja som u nich auto predával a úplna katastrofa. Po štyroch mesiacoch a ešte stále nemám papiere v poriadku, držia ma v šachu a úplne ma ignorujú s úsmevom na tvári. Zdá sa, že to budem musieť riešiť súdnou cestou, lebo nedovolia mi auto prepísať na dopravnom inšpektoráte.