Zoznamky - vaše skúsenosti.

Príspevok v téme: Zoznamky - vaše skúsenosti.
bezradosti

Ahojte,

aký máte názor na zoznamky. Vyskúšal som badoo, spoznajmesa, partnernaurovni a pod. Odpisuje vám tam vôbec niekto. Mne takmer nikto. ďalšia vec, že chcú za to nekresťanské peniaze. Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne odporučania. V reálnom živote sa pohybujem v kolektíve kde je minimum žien (energetika).

Diky pekne

Anonym222

Jasy myslim že na zoznamke sa partner neda najst lepsie je stretnut prirodzene nazivo a nie dohodovat si stretka cez zoznamky s mojim sme sa tak zoznamili prisiel ako novi sused najprv sme boli dobri kamaraty a vznikla stoho laska. A sme doteras spolu

Frejs

Zoznamky,to je strata času a peňazí.Písal som si z jednou ženou sedem týždňov,navrhol som tri krát stretko,vždy bola v práci alebo išla na svadbu.Ja potrebujem toho človeka vidieť,počuť,cítiť ako sa v danych situáciách zachová.Posledná kvapka bola keď sme skončili pri .....Podľa mna chcu princa na bielom koni,zlatokopky a hlavne sa jedná o ..... striedať patnerov.

SofiaElla

Ja keby som sem pridala svoju fotku s postavou, balilo by ma 90% mužských. Potom by som pridala svoj vek, tak by to kleslo aspoň o 30%. A tí, čo by chceli zistiť, aká naozaj som. tak to si ani netrúfam zistiť...

Zoznamic

Ludia poradim vam nieco. Ja ked som sa chcel zoznamit s nejakou dobrou hodnotnou babou, tak som isiel do nejakeho muzea, ci galerie. Chodi tam kopa celkom peknych bab aj samych. Samozrejme, ze to nie je pre tych, ktori sa na nieco hraju, ale treba aj mat nieco v hlave ohladom expozicii a potom sa uz len pri tej babe vhodne pristavit pri nejakom diele ktore ju zaujalo a zacat o nom kecat. Osobne odporucam Danubianu, tam chodi kopa cudziniek, ak by niekto chcel babu zo zahranicia, len samozrejme treba vediet anglicky.

aahava

POZOR na zoznamku ,,Partnernaurovni.sk,,,,,,,,,,este sa len zacnete registrovat tak zistite ze z vas vytiahnu odpovede TRAPNE asi na 50otazok vcetne vasho zarobku,,,,,,myslim ze to by sa mal zaujimat vas uchadzajuci sa partner v spravach medzi vami dvoma a nie ADMINISTRATOR,,,,,,,,,,ked sa konecne asi po 20min zaregistrujete zistite ze vam ZAMERNE dohodili zahlmenych 5 tvari ze akoze sa o vas uchadzaju tito pani ALE musite zaplatit VIP vstup aby ste si mohli spravu precitat pripadne pozriet si ten profil pana,,,,,,,,prasata,,,,,,,NEKRESTANSKE sumy,,,,,,,,,,NO a ked konecne zistite s kym mate docinenia,,ze je to dalsia stranka nie vam co chce pomoct ale sebe vrecka napchat tak sa rozhodnete svoj PROFIL zmazat,,,,,,,ALE to sa vam NEPODARI,,,,,,,,,,,,,,podklad pre vymazanie profilu maju ,lenze NEFUNKCNY,,,,potrebujete dalsiu pol hodku aby ste sa skontaktovali,,,pardon DOEMAILOVALI vobec k nim,,,a poziadali o zruenie,,,,,,,,,,,,,,,lenzi oni reaguju na to pomalu a tak cakajte este par dni kym sa tym budu zaoberat,,,,,hajzli,,,,,,,,hnde ma mohlo napadnut ked nemaju verejne kolko maju ucastnikov profilu ze to bude odrb,,,,,,,,,,,,,,,,,FUJ FUJ A FUJ

vaporwave

ano dobou a jej novými možnostami, inak to dostalo aj svoje pomenovanie a su o tom studie
en.wikipedia.org

a taktiez uz aj kopec clankov a literatury o tych problemoch kt popisujes napr
www.askmen.com

uz to tu bolo prirovnavane k nakupovaniu a je zname ze cim mas viac moznosti tym to je tazsie... myslim si ale ze aj dost zalezi aj od veku (hlavne u zien) a kde byvas, ci vo velkomeste alebo na nejakej dedine, lebo predsalen v takom velkomeste je viac ludi, viac akcii, viac podnikov kde ten pocit vela na vyber moze byt vacsi .. ale zase na druhej strane zavisi aj od cloveka akeho partnera hlada myslim co sa tyka nejakych hodnot spolocnych, cim ich mas menej mainstreamove tym sa ti vyber zuzuje a vtedy napr hlavne ked byvas v nejakom zapadakove je prave internet tou moznostou kde niekoho podobneho sebe mozes skôr najst ..

protidebilizmu

No tak to zas nie, ja tie vztahy ktorym predchadzalo osobne zoznamovanie nevnimam ruzovo, respektive ani motivacie tych zucastnenych. Ja len popisujem preco mi vyhovuje osobny kontakt a rozdiely ktore vnimam.
Napokon mal som vztah ktoremu predchadzalo online zoznamovanie. Ale inak sa zhodneme. Urcite mnohe motivacie sa zoznamit a vobec mnohe vztahy nie su vobec uplne koser a ruzove nech uz to zoznamovanie prebiehalo akokolvek. Ja neviem ci je to dobou ? Myslis ? Ak myslis ze ano napis preco. Mozno je v tom proste prilezitost ktoru prinasa doba. Zijeme v dobe kedy je toho viac na vyber tak naco zotrvavat pri jednom cloveku ked inde cakaju mozno lepsi alebo na co vobec mat vlastne nejaky normalny vztah ? Alebo je to proste take unavne byt s niekym ? Ak ano preco ? Mozno sa tolko keca o vztahoch ze vznika informacny sum a nikto poriadne nevie co je dobre pre ich fungovanie. A mozno sa este menej hovori o vztahu k sebe samemu ktory zakonite odzrkadluje vztahy s druhymi. Neviem, clovek by asi mal byt najprv odbornikom na seba a pestovat v sebe nesebecku sebalasku. Ak je normalny a da sa to.... Ale mozno len vdaka online svetu sa o tych veciach viac hovori a vznika dojem ze je to horsie nez kedysi.
Ja kazdopadne tak ci tak zastavam nazor ze laske sa treba ucit ak ju clovek chce a nie kazdy je na nu pripraveny respektive nie kazdy sa k nej vie dopracovat a myslim ze to tak bolo vzdy. A tiez moze byt chybou ked niekto caka ze druhi budu automaty na jeho ocakavania a tak sa ku nim podla toho sprava.