Tiez si myslim, ze najlepsie je stretnut niekoho v beznom zivote a zoznamkam moc neverim, nakolko tiez som si tym presla a teda ja som mala "stastie" na chlapov, co chceli len preberat, alebo tam zjavne asi hladali prave nejake povyrazenie.
(ale cestne uznavam, ze ked si tam nejaky hajzlik ventiloval na mne svoje komplexy, tak zial som to "pozicane" tiez posunula na dalsieho z tych potencialnych profilov, a teda aj ked sa to ten dotycny nedozvie, tak fakt sorry. A teda toto by sa napr. v realite nestalo, lebo tam by si to ludia mohli vydiskutovat, resp. realita nastastie nie je o par preposlanych sprav a jednom stretku).
A mimochodom, pre tych co tu pisete o vzhlade, ano - fotka pomoze, ale ak je na druhej strane niekto introvertnejsej povahy, tak napr. pre mna bola diskusia podstatnejsia ako fotka a prave ta bola vzdy lahsia s extrovertnejsou povahou, cize ono je to i samotnej debate pri prvom prehadzovani si sprav (a ano viem, ze i ja som mohla byt ta aktivna a vymyslat otazky, len ono je to fakt tazsie pre introvertov chrlit otazky, hoci viem, ze prave mozno ti, co tam napisali len ahoj a nevedeli ako dalej, mozno s nimi tam mohlo vzniknut super kamaratstvo alebo v buducnosti mozno i pekny vztah, ak to boli tiez introverti).
Spat ku fotke z vlastnej skusenosti - cize stretla som sa i s takymi, co teda fotka nic moc, ale v skutocnosti vyzerali lepsie ako na fotke, len zial kedze moja predstava ohladom zoznamovania je, ze je jedno, ci je to bezny zivot alebo zoznamka, cloveka treba vzdy spoznat (keby ja davam na svoju intuiciu, to by som zle dopadla, preto tvrdim - cloveka treba poznat a to sa neda na 1 stretnuti :) ) , ale teda ti chlapi zjavne ocakavali nieco ine alebo asi mali inu predstavu zakoncenia toho stretka, tak skusenost so zoznamkou - stratu mojho casu a penazi.
Ale tak uznavam, ze ak clovek nema v okoli moznosti, cize ak chlap ma len kolegov alebo opacne ak zena pracuje len v cisto zenskom prostredi, a plus ak k tomu dam trocha naivity :) cize v pripade ak na seba narazia fakt dvaja ludia, kt. maju zaujem o priatelstvo a vztah, tak sa najdu mozno aj cez zoznamku :).
Len to by sa tam najprv nemohli prihlasovat ludia hladajuci len zabavu, resp. mali by sa prihlasit na spravny typ zoznamky, potom by sa mozno lahsie zoznamovalo i cez tie seriozne zoznamky...