Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamky - vaše skúsenosti.

Príspevok v téme: Zoznamky - vaše skúsenosti.
bezradosti

Ahojte,

aký máte názor na zoznamky. Vyskúšal som badoo, spoznajmesa, partnernaurovni a pod. Odpisuje vám tam vôbec niekto. Mne takmer nikto. ďalšia vec, že chcú za to nekresťanské peniaze. Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne odporučania. V reálnom živote sa pohybujem v kolektíve kde je minimum žien (energetika).

Diky pekne

vaporwave

a_dr1a - no ja som uz viackrat mala podozrenie ze ide o dakeho znameho ked ma taky problem mi ukazat foto...ako ked vychadza od nich prvy popud ze sa chcu zoznamit nech pre to aj nieco urobia, alebo este vtipnejsie ze si hladaju v prvom rade niekoho na sex ale foto nechcu ukazat ako prvý...

ja mam pravaze fb rada lebo aspon vidim kolkych spolocnych znamych mame a hlavne ze to nie je anonymne a dôveryhodnejsie :) (a vacsinou ludia si tam davaju zalezat na foto kt tam vycapia, ze este aj ludia s kt by som nesla na rande tam na mna pôsobia pozitivnejsie..)

a_dr1a

vaporwave, tak ja som tiez na pokeci, uz tam chodim sice pomenej, ale ja som nikdy nemala problem, zeby mi muzi neukazali svoje fota. A stretavat sa praveze chceli stale, ja som skor ta co nie, ale tak zalezalo od sympatii a ako sme si sadli rozumeli. Ak ano nemam problem s realom)
A ja zas FB nemusim)) a nachadzaju ma tam taki ludia z mojej minulosti ze az) a nechapem ako ma tam nasli..asi podla fotiek, lebo meno mam ine aj bydlisko

vaporwave

a_dr1a - ja som si vsimla, co mam este ucet na pokeci, hoci tam nechodim za ucelom skoro ani chatovania, tak mi tam casto ked som prihlasena pisu typkovia co sa chcu zoznamovat, pripadne aj ja som zo zvedavosti a dlhej chvile obcas odpisala na daky inzerat, ale ked oni namiesto ukazania foto si chcu vypisovat a ze ked si takto sadnete ze budu chciet ukazat svoje foto...

protidebilizmu - nesuhlasim s tebou ze foto dako velmi skresluje a ze sa neda z neho poznat clovek, ved si mozes vzdy opýtat ine, pokial ti dotycna osoba hlavne ak ide o zenu furt posiela len dake foto kde je super tak to by som videla na daky problem vo vztahu k telu ... :) z ludi vacsinou vyzaruje daka energia a aspon mne nikdy nerobilo problem ju identifikovat z foto (ale tak nie vsetci asi maju taku intuiciu ze aj bez toho aby videli niekoho tvar poriadne na foto si vedia vela veci dako vyvodit) ale osobne si radsej pozeram foto ludi skor na facebooku, tam su take lepsie, krajsie oproti tym na pokeci alebo inych tachyto zoznamkach..

a_dr1a

protidebilizmu. Ale ved vsetko toto, co si popisal, mozes vidiet a sledovat ai aj u realnej zeny z netu) Vsak co si budete do nemoty pisat? Vymenite si na zaciatku par zakladnych udajov info o sebe, fotky a stretnete sa a stretavate sa dalej uz len v reale a tam uz je to vsetko to, co si tu teraz popisal. Ale ten prvotny krok - zoznamka, moze byt. Ak si z BA co poznas vsetky z BA?)) Alebo ktorekolvek ine mesto. A zas kde je pisane ze niekto sa nemoze dat dokopy aj z inych miest krajov statov ai. Ja mam zname co sa spoznali aj z inych krajin, stretli sa, stretavali rozumeli si bola tam chemia a sli k sebe. Bud ona alebo on sa pristahovali. Vsak dnes nic nie je problem. Lebo real osobne stretnutia, mimika gesta ton hlasu vona pach, reakcie na rozne situacie ai ai nic nenahradi. Ale zas stretnut a spoznat treba nejako toho cloveka. A potom uz dalej iba realita

protidebilizmu

Viac ci menej suhlasim s tym co bolo napisane. Ale online zoznamky sposobuju alebo prispievaju k jednemu neduhu a to je ta posledne roky casto spominana rychla vymena partnerov. Ze ked su problemy alebo je niekto vo vztahu trosku nespokojny tak ludia maju sklony k tomu ze si povedia na co stracat cas ked staci par klikov a spoznam novych lepsich potencialnych partnerov. Pritom to je blbost pretoze ti ludia tam na zoznamkach maju taktiez svoje chyby ako ten sucasny partner s ktorym ste, lenze na online zoznamke ich chyby nevidite. Oni sa tam opisuju len v pozitivach, vytahuju o sebe len to naj alebo doslova klamu lebo cez monitor je to lahsie nez zoci voci. mnohi ludia si aj uvedomuju ze realita nie je taka ruzova ako profil na zoznamke ale je to pre nich lakave. A aj to zdanlive velke mnozstvo moznosti vyberu je lakave. takze aj preto sa siri ta mentalita ze nic neriesit a partnera vymenit. Ako keby si ludia nechavali zadne dvierka lebo teraz je velky vyber, potom ako keby boli stale jednou nohou von zo vztahu. Niet divu ze sa potom nesnazia riesit ale lahsie podlahnu pokuseniu partnera vymenit. Ved tam v online zoznamkach je tooolko moznosti. V tom mnozstve sa mozno nachadza ten idealny partner laska na cely zivot atd.....
Niekomu to vyjst moze ale ako tu niektori pisali asi takych ludi vela nebude.

Pre mna je to strata casu. Radsej mam ked sa zapacime jeden druhemu podla realneho vyzoru a nie fotky. Fotky casto aj skresluju. Ale pri osobnom zoznamovani vidim citim pocujem vnimam setky tie neverbalne informacie. Dalsia podstatna vec je ze vidim ako sa sprava v realite nie vo virtualnej. Vidim aka je ta osoba ku mne a k druhym, pripadne ako reaguje na rozne okolnosti podnety ktore sa okolo nas v priebehu zoznamovania deju. Mimochodom preto by som odporucal ist s tou osobou okrem ineho aj niekam medzi ludi alebo ju vyzvat aby sme spolocne nieco riesili a sledovat ako sa bude chovat. Moze to byt malickost, hoci aj hra. Toto vsetko online unika. Na co mi je potom vypisovat si.

Mimochodom na online zoznamkach som stretol viac podivnych alebo uchylnych zien nez v reali. Lebo vsak to je take skryte prostredie. Jedna bola velice rychla a vysvitlo ze mala rada uchylaciny. Ina mala chut na nejake zapasenie, doslova a take skoro az skrtenie. Toto ne... :)
takze dalsia strata casu nez sa odvazili napisat o co im ide.

gabona1

Ahojte, ja mám dve kámošky, ktoré sa už asi rok snažia niekoho nájsť cez zoznamky na nete, žiaľ dosť nešťastne. Buď ich niekto oklame, alebo sa vykľuje z chlapa nejaký psychopat, alebo mu ide len o ...vieme čo...Už si aj ony dve povedali, že to nejdú riešiť takto...že radšej budú samé.

cvb

tiež skúsenosť nič moc...párkrát sa podarilo nájsť ale chce to veľa času a aj šťastie...takisto mi väčšinou neodpisuju..u mňa zafungoval pokec a bado...ale je to bieda..a je ťažké sa takto zoznamovať..lenže keď človek nie je v okruhu žien, moc možností nemá

howling

No tak moje skúsenosti zo zoznamiek, pokiaľ nemáš fakt dobré fotky jednoducho takmer 0% šanca na zoznámenie, ako písal Ernesto..Mal som aj nejaké rande z Badoo, pokec, ale bez úspechu, že vraj žena do 3 sekúnd vie, či jej stojíš za niečo, to znamená výzor!!=charizma=sex=vzťah... preto treba sa stretávať so seberovnými osobami...nech je aspoň nejaká šanca :)