Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamky - vaše skúsenosti.

Príspevok v téme: Zoznamky - vaše skúsenosti.
bezradosti

Ahojte,

aký máte názor na zoznamky. Vyskúšal som badoo, spoznajmesa, partnernaurovni a pod. Odpisuje vám tam vôbec niekto. Mne takmer nikto. ďalšia vec, že chcú za to nekresťanské peniaze. Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne odporučania. V reálnom živote sa pohybujem v kolektíve kde je minimum žien (energetika).

Diky pekne

Alessandra999

Ernesto má bohaté a zaujímavé skúsenosti :)

Ja osobne za zoznamky som :) Teda myslím, to tak, že áno dá sa tam nájsť partnera, ale chce to veľa času pri tom presedieť a taktiež písať s veľa ľuďmi, kým človek nájde takého, s ktorým si rozumie a sú tam sympatie na oboch stranách.

Ernesto

matyo: badoo je zoznamka jak delo, ziadna socialna siet. na FB mas v priateloch vacsinou svojich ludi a si s nimi v kontakte, na badoo ides za ucelom zoznamovania sa s cudzimi ludmi , nie aby si bol v kontakte so svojimi kamosmi/kamoskami a rodinou ...

priklad socialnej siete: FB, vKontakte
priklad zoznamky: tinder, badoo

Ernesto

na to, aby ti odpisovali potrebujes dobre fotky a zaujimavy popis v profile, na zaklade nicoho ineho sa tie dievcata nerozhoduju. treti a posledny faktor je oslovenie ake pouzijes, ale ten je najmenej relevantny, lebo ked mas fotky ako Tom Cruise a popis jak sebavedomy a charizmaticky George Clooney, tak ti odpisu aj na prvu vetu typu Mas rada chleba? - v takom pripade si vtipny. Ked mas zle fotky a slaby popis, tak na vetu Mas rada chleba? si trapny. Je to velmi relativne.

plus pekne holky su bombardovane, moja pekna kolegyna mala 999 sprav na badoo, 999 srdiecok, 999 vsetkeho - pri 999 to prestava pocitat. pocet odpovedi sa ti rapidne zvysi, ked zacnes pisat skaredym a nezaujimavym dievcatam - na badoo vidis napr hodnotenie, cim nizsie hodnotenie dievca ma, tym menej ludi jej pise a tym viac reaguje. pozor na extremne zufale, ja som jednej takej raz odpisal na jej prvu spravu a hned uz myslela, ze z toho bude svadba.

Ernesto

skusenosti velmi zle, vacsinou tam clovek stretne zadane, ktore lovia nahradu, problematicke osoby, ktore vyuzivaju anonymitu a podobne. poznam ludi, co sa cez zoznamku nasli a dobre si sadli a dokonca sa i vzali, ale daleko viac prevysuje pocet tych, kde to velmi velmi skaredo dopadlo

u mna osobne je to tiez taka skusenost, ze ked nemate spolocny okruh znamych, cez ktorych ste sa spoznali, tak ten clovek moze predstierat a predstierat ze je niekto iny. casom sa vzdy vyfarbi, len ten strateny cas ... :-)

na hladanie iba sexu idealne miesto, vela zien tam hlada iba to, pretoze nemate spolocnych znamych, tak moze striedat a striedat a striedat a pohoda :-) s jednou takou som spaval a nechcem vediet co vsetko mala uz medzi nohami, vkuse jej pipalo badoo, tinder aj ked sme boli spolu :D dalsi okruh su zadane, ktore proste hladaju vzruso a vybocenie zo stereotypu. stretol som sa s takou, ktora mala doma frajera a uz na prvom stretku mi liezla do ust, na druhom z nej vypadlo, ze ma este milenca polroka....

good luck a hlavne vzdy s gumou! :-)