skusenosti velmi zle, vacsinou tam clovek stretne zadane, ktore lovia nahradu, problematicke osoby, ktore vyuzivaju anonymitu a podobne. poznam ludi, co sa cez zoznamku nasli a dobre si sadli a dokonca sa i vzali, ale daleko viac prevysuje pocet tych, kde to velmi velmi skaredo dopadlo
u mna osobne je to tiez taka skusenost, ze ked nemate spolocny okruh znamych, cez ktorych ste sa spoznali, tak ten clovek moze predstierat a predstierat ze je niekto iny. casom sa vzdy vyfarbi, len ten strateny cas ... :-)
na hladanie iba sexu idealne miesto, vela zien tam hlada iba to, pretoze nemate spolocnych znamych, tak moze striedat a striedat a striedat a pohoda :-) s jednou takou som spaval a nechcem vediet co vsetko mala uz medzi nohami, vkuse jej pipalo badoo, tinder aj ked sme boli spolu :D dalsi okruh su zadane, ktore proste hladaju vzruso a vybocenie zo stereotypu. stretol som sa s takou, ktora mala doma frajera a uz na prvom stretku mi liezla do ust, na druhom z nej vypadlo, ze ma este milenca polroka....
good luck a hlavne vzdy s gumou! :-)