Nech nepisem len o druhych tak dam priklad seba. O mna je v reali vacsi zaujem nez cez net. Proste je to tak a neda sa to ani porovnat. A teda dovodom musi byt nieco co na mne zeny odsleduju v reali a nedokazu cez net (tot intuicia...).
Stalo sa mi napriklad ze som cez pismena bol zaujimavy, dobiezdala, reku nam by to nevyslo, ale no..., ok poslal som fotku....prestal som byt zaujimavy, ona sa na fotke sotva ukazala, podla toho co som videl mali o mna v reali zaujem aj krajsie od nej, potom z nej postupne pomaly vyslo ze vlastne ona ma problem si niekoho majst a stale prebera a muzov vymiena. Tiez bola silne presvedcena ze vie rychlo a presne druheho odhadnut pritom s nikym v reali nevedela poriadne mat vztah. Cize taketo poznam....
Je to osemetne a preto ostavam old school. Nehovoriac o tom ze na nete clovek naozaj stretne ovela viac cudnych ludi alebo spekulantov. Je to asi aj tym ze vela ludi sa necha zblbnut tym ze pri nich ta druha osoba nie je. Pri osobnom kontakte by si casto krat mnohi ani netrufli pozadovat to co cez net. Proste v tom virtualnom svete je to viac ako keby hra. Nie pre vsetkych samozrejme. Ale najhorsie je ze vela ludi si to ani neuvedomi.