Zoznamky - vaše skúsenosti.

Príspevok v téme: Zoznamky - vaše skúsenosti.
bezradosti

Ahojte,

aký máte názor na zoznamky. Vyskúšal som badoo, spoznajmesa, partnernaurovni a pod. Odpisuje vám tam vôbec niekto. Mne takmer nikto. ďalšia vec, že chcú za to nekresťanské peniaze. Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne odporučania. V reálnom živote sa pohybujem v kolektíve kde je minimum žien (energetika).

Diky pekne

vaporwave

protidebilizmu - debatu na tuto temu s typkom co mal prsne rovnaky problem ako si ty som uz viedla na nete na jendom fore, myslim ze ide aj o tu istu osobu :D a tipujem si ze mas problem sa nafotit tak ako ta vnimaju ludia offline teda ta cielova skupina na kt sa bezne zameriavas :) skus zajst za profi fotografom (ale rovno viacerymi, lebo odlisni ludia ta mozu vidiet inak a premietnut to do vysledneho produktu) a vyskusat ci nastane zmena..

protidebilizmu

Python vyraz "impulzivne rozhodovanie" je velmi vystizny.

Myslim ze to pasuje aj k tej uplne prvej myslienke co som tu pisal. Vdaka velkemu mnozstvu vyberu sa ludia "rozhoduju impulzivnejsie". A lahko potom podlahnu predstave ze si vypestovali bohovsky dobru intuiciu. V skutocnosti si iba pestuju coraz rychlejsie a povrchnejsie skatulkovanie.

protidebilizmu

Vaporwave sory ale urcite nemas dobru intuiciu uz len z toho dovodu ze to tak sebaisto vyhlasujes. Proste len si to nahovaras a myslis ze si sa nemylila z toho dovodu lebo si posudzovala rychlo, povrchne. Ty mozes odhadnut len velmi zhruba ale na to aby si cloveka poznala ti nestaci par klikov cez net a nasledne nejake to stretko. Toto su prave tie omyly ktorym ludia veria a zaroven dovod preco uprednostnujem real zoznamovanie. A zial v dnesnej dobe sa stava ze ludia toto rychle prehrabavanie sa v net zoznamkach prenasaju nasledne aj do osobneho zoznamovania.

protidebilizmu

Nech nepisem len o druhych tak dam priklad seba. O mna je v reali vacsi zaujem nez cez net. Proste je to tak a neda sa to ani porovnat. A teda dovodom musi byt nieco co na mne zeny odsleduju v reali a nedokazu cez net (tot intuicia...).
Stalo sa mi napriklad ze som cez pismena bol zaujimavy, dobiezdala, reku nam by to nevyslo, ale no..., ok poslal som fotku....prestal som byt zaujimavy, ona sa na fotke sotva ukazala, podla toho co som videl mali o mna v reali zaujem aj krajsie od nej, potom z nej postupne pomaly vyslo ze vlastne ona ma problem si niekoho majst a stale prebera a muzov vymiena. Tiez bola silne presvedcena ze vie rychlo a presne druheho odhadnut pritom s nikym v reali nevedela poriadne mat vztah. Cize taketo poznam....

Je to osemetne a preto ostavam old school. Nehovoriac o tom ze na nete clovek naozaj stretne ovela viac cudnych ludi alebo spekulantov. Je to asi aj tym ze vela ludi sa necha zblbnut tym ze pri nich ta druha osoba nie je. Pri osobnom kontakte by si casto krat mnohi ani netrufli pozadovat to co cez net. Proste v tom virtualnom svete je to viac ako keby hra. Nie pre vsetkych samozrejme. Ale najhorsie je ze vela ludi si to ani neuvedomi.

Python

Nie na jednu taku, ale na viacere... a zufale rozhodne neboli, na fotkach mali sexualne polohy, roztiahnute nohy, vytasene prsia, polohy v posteli. O co takym zenam moze ist? Realny vztah urcite nie... Vacsina neodpisuje vobec, neviem preco su potom na zoznamke. Dobre, mozno sa im nepacim, ale to je taky problem aspon odpisat? Sak po troche chatovania aspon zistim nieco o tom cloveku. Ale oni sa rozhoduju impulzivne podla vyzoru, alebo ja neviem podla coho.

osol

mne sa stalo aj to, ze na niekolkych stretkach nic zvlastne, az neskor ze wau
nebolo to sice zo zoznamky ale novy clovek pre mna

vaporwave

protidebilizmu - no asi tu intuition nemas az tak dobru a dovolim si o sebe tvrdit ze som sa ani raz nepomýlila (bola som aj na stretnutiach kde mi dotycni z foto hned neucarovali..dokonca momentalne ma laka sa stretnut s osobou co som videla real uz viackrat ale ani raz bez masky :D), lebo ked tam citit tu energiu tak je jedno z akeho uhla je to fotene... nemas ty nahodou ale na mysli taku drobnost ze dotycnej tvar bola pekna a zvysok tela bol mimo tvoje ocakavania ?

ja si napr dost casto pozeram foto ludi co su nahlaseni na nejaku akciu na fb a potom niektorych na tej akcii vidim live a este sa mi nestalo zeby ma nejako sokoval iny uhol pohladu... :D

osol

python, tak snad nechodi na zoznamky len jedna kategoria zien. ty si natrafil na taku, tak smola. a mozno len boli zufale.

Python

Nie zoznamky nefunguju, chodia tam len stetky co nemaju realnu chut sa zoznamit. Na slusne komentare ta poslu rovno do p... pretoze len to vedia :) su to ubohe lacne stetky co v zivote nikdy nic viac nedokazu nez roztahovat nohy. Samozrejme cest vynimkam, ale toto plati pre vacsinu, hlavne pre tie co su na badoo a tinder.

protidebilizmu

Adria nie kazda sa chce hned stretnut predsa.

Vaporwave ja nepisem o energii z fotky. Intuiciu mam az velmi dobru az by som ju niekedy nechcel mat. ja mam ale na mysli vyzor. X krat som sa presvedcil ze niekto na fotke vyzera lepsie nez v realite alebo na fotke horsie nez v realite. Cize niekto ma nemusi zaujat fotkou a ja uz vopred zaujmem nejaky odmietavy postoj a pritom v realite by to slo.
Ina vec je ze hoci clovek ma dobry odhad aj tak sa moze mylit a ver tomu ze aj ty si sa urcite x krat zmylila hoci o tom ani nevies. Internetova komunikacia je proste ina nez realna. Ten kontakt je iny hlavne rychly a povrchny. A ine je mat toho cloveka pri sebe.