Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamky - vaše skúsenosti.

Príspevok v téme: Zoznamky - vaše skúsenosti.
bezradosti

Ahojte,

aký máte názor na zoznamky. Vyskúšal som badoo, spoznajmesa, partnernaurovni a pod. Odpisuje vám tam vôbec niekto. Mne takmer nikto. ďalšia vec, že chcú za to nekresťanské peniaze. Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne odporučania. V reálnom živote sa pohybujem v kolektíve kde je minimum žien (energetika).

Diky pekne

ezel

Však si robte čo chcete :) v budúcnosti, keď zistíte že je napr. vaša dceruska niekde vycapena s veľkým výstrihom a vyspulenymi perami alebo že posiela hambate snímky chalanom, tak jej potom vysvetlujte, že to sa nepatrí .....Alebo vám to bude jedno?

vaporwave

ezel - to nemáš, ale to nevylučuje také, že ti kt su single alebo nespokojni vo sv sučasnom vzťahu sa nepozeraju po ludoch navokol ako o potencial novej priatelke pripadne sex.objektke :) ...kedze vacsina ludi je na tomto svete v moci sv rozmnozovacich programov..

ezel

to je síce pravda, ale keď idem po ulici alebo sa s niekým rozprávam nemám napísané na čele ani na tričku TU SOM, ZOBER SI MA ;)

vaporwave

ezel - aj v offline je to rovnake s tým trhom, len ako píšes si velmi romanticka dusa, tak si to asi nevsimas alebo sa ti nedostavaju do usi reci takého typu od ludi naokolo :)

Sanella25

Ahojte pripajam sa k denise ze sa daju na nete spoznat aj ludia co za nieco stoja. Ja som tam spoznala mojho frajera a to sme o sebe ani nevedeli ze byvame cca 10 minut od seba :-D Dnesna doba je proste taka vela ludi skusa aj moznost poznat niekoho cez net ked ste v praci od 6 do 18 niekedy aj soboty a nedele tak ako ja tak sa vam cez volno asi tazko chce ist niekoho niekam lovit... a aj tak debilov stretnete aj v realite...samozrejme ako tu bolo spomenute dobre spoznavat cloveka neverit vsetkemu a vsetkym a preverovat si ho hlavne v zlej situacii ako sa zachova... ono casom sa ukaze kazdy...:-)

denisaf

daju sa tam najst aj fajn ludia ale musis si davat pozor na druhych a dobre spoznavat... kazdy si mysli ze ked spozna krasnu babu ci krasneho chalana ze je to automaticky najvacsie stastie a vsetko.. ale omyl...krasa je len klam... kolko ludi na to uz doplatilo a este doplati... lebo rozmyslaju len ocami...

0vecka

podla mna je to blbost raz som to skusil po nevydarenom vztahu. som si tam pisal so zopar babami a ked mi poslali Foto tak to Bola hroza. imho chodia tam v drvivej vecsine ludia ktorych fakt nikto nechce. skor maju vyznam nejake chaty clovek si popise a ked si s niekym sadne tak ide von. ale zoznamky su hroza

ezel

nechápem ľudí, ktorí sú často introvertní a tvária sa ako svätí za dedinou pred svojimi, že dokážu neznámym ľudom vykecať všelijaké intímnosti a vedú sexuálne konverzácie a ešte si myslia, že sú anonymní :D už som náhodne natrafila na ľudí, ktorých som spoznala podľa príbehu, problému a dokonca aj podľa spôsobu vyjadrovania a darmo si menia prezývky, keď používajú tie isté výrazy ako tu už bolo aj spomenuté, ešte tak porozprávať sa, poradiť sa ...aj keď slobodní nech sa zoznamujú ako chcú...ale ja by som nevymenila nič za normálne osobné zoznámenie (asi som moc romantická) a nie nejaké vyberanie ako na trhu so zvieratkami