S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(
Chudobný priateľ
anonymko1, tiez si myslim, ze je to fake tema. Ale zial uz som par takychto zien mala "cest" stretnut))
uplna fake tema ktora bola vytvorena aby nasrala ludi....ze sa vam nato chce reagovat vobec...cas sa da aj zmysluplnejsie vyuzit..
westach našla si sa v niektorých bodoch? - www.zdravie.sk
No a meno tej univerzity alebo vysokej školy, kde študuješ (pravdepodobne) zadarmo (teda presnejšie za peniaze daňových poplatníkov, ktorými ty asi väčšinou pohŕdaš) by si nám nepovedala? Lebo však rovnako aj mňa nezaujíma tvoj názor na mojich príbuzných, zaujímavejšie by bolo zistiť, na ktorej slovenskej (alebo prípadne ešte možno českej) vysokej škole s dajú nájsť takí exoti ako ty... ešte stále neviem, či táto diskusná téma nebola založená niekým ako hoax, lebo sa mi fakt nechce veriť že niekto môže byť až tak bezcharakterný a zároveň aj blbý (ak je teda všetko čo si tu popísala pravda).
westah ty si len vreco na semeno
No, mňa netrápi nejaký tvoj dedo - robotník. Mal sa lepšie učiť a mohol to dotiahnúť ďalej. Len sa čudujem, že si s jeho platom robotníka našiel ženu. Zrejme vtedy ženy poriadne nerozmýšľali a nechali sa zmiasť citmi...
A ešte by si mohla napísať že na ktorej to univerzite alebo vysokej škole to študuješ to údajné IT, keď píšeš že chceš vyťažiť s viacerých dobre situovaných mužov "maximum", aby si bola finančne zabezpečená na celý život... takže podľa toho predpokladám, že napriek tomu že študuješ obor, ktorý môže byť výborne finančne ohodnotený, sa v budúcnosti neplánuješ sama živiť čestnou a počestnou robotou, ale radšej budeš robiť niekomu kurvu a oberieš ho o majetok. No to je síce krásne že si si to takto vymyslela a myslíš si, že len za tvoj pekný ksicht alebo ženské telo máš na to nárok, ale myslím že by si teda nemusla vyhadzovať do smetného koša peniaze slovenských daňových poplatníkov, ktorí zo svojich daní financujú tvoje (odhadujem že bezplatné) vysokoškolské štúdium. Ty ako sa zdá ani v najmenšom neplánuješ investíciu a financie ktoré do teba Slovenská Republika v podobne bezplatného stredoškolského a vysokoškolského vzdelania štátu vrátiť, teda už teraz okrádaš všetkých ľudí ktorí na Slovensku žijú a platia dane...prípadne ľudí ako celebritaFB, ktorých tam naháňajú za nejaké zdravotné odvody, pri tom na tebe štát podľa mňa stráca oveľa viac... úplne zbytočne zaberáš miesto na škole niekomu inému, kto by možnosť získania bezplatného VŠ vzdelania použil aj na niečo iné ako len šancu nájsť si nejakého mladého pracháča a o všetko ho obrať... takí ľudia ako ty robia svet len horším. Aj kvôli takým ľudom ako si ty by mali vysokoškolské štúdium spoplatniť, aby to nemohlo byť využívané a zneužívané tak ako to robíš ty. Ja som síce študovala univerzitu v Kanade (páč som sem prišla ako decko), ale musela som si na to zobrať pôžičku a ju aj potom splatiť. Tu niečo ako vysokoškolské štúdium zadarmo neexistuje. Keď si prestavím, že môj dedo na Slovensku robil celý život už od pätnástich rokov na stavbe, pretože mu ako päťročnému zomrel otec a tak žili so svojou mamou v chudobe, celý život sa tam drel, robil fyzicky ťažkú prácu, bol aj vynamenaný ako najlepší pracovník podniku a teraz má mizerný dôchodok pár stoviek eur... a zatiaľ štát pekne prispieva na bezplatné vysokoškolské vzdelanie parazitom ako si ty, ktorí nikdy neplánujú mu to v akejkoľvek podobe vrátiť a chcú len brať a možno aj tie samotné budovy školy do ktorých ty chodíš boli postavené ľuďmi ako môj dedo, ktorými ty pohŕdaš... tak ma to fakt naserie a hoci väčšinou nie som agresívna, tak teraz by som ťa s chuťou vyfliaskala po tej tvojej domnele krásnej tváričke. Entitled bitch.
westah - mohla by si uviesť ako chceš teda ďalej postupovať teraz keď si single s hľadaním vhodných partnerov podľa kritérií kt uvádzaš? a z ktorého mesta vlastne si?
Nuž, tak zrejme žiadnú dcéru nemáš, alebo je tvoja dcéra ešte dieťa. Každá žena s aspoň priemerným vzhľadom a aspoň priemernou inteligenciou si nastaví látku dostatočne vysoko, v tomto prípade omnoho vyššieho nad nejakého chudobného "masniaka", s ktorým sa budú raz skladať na nájom či iné platby, poprípade jej dopraje nákup oblečenia len raz za mesiac ako môj ex. Asi toľko..
Môj príspevok nižšie bol adresovaný zakladateľke tejto diskusnej témy westah... to som tam zabudla indikovať.