Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudobný priateľ

Príspevok v téme: Chudobný priateľ
westah

S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(

KimmyCA

Nechcela som sem prispievať a nie som si tým síce úplne na 100% istá, ale po tvojich poslených komentároch si to už trúfam napísať lebo myslím že nie som ďaleko od pravdy.

Podľa mňa si PSYCHOPATKA.

Ak je toto všetko tu z tvojej strany písané myslené naozaj a skutočne vážne, tak dúfam že ťa karma chytí a odstaví pred tým, než budeš mať príležitosť komukoľvek zničiť život. Prípadne, že ešte predtým ako sa ti zničiť život niekomu podarí narazíš na niekoho rovnakého ako si ty, a ten s tebou vybabre.

Pripadáš mi ako tá slovenská poisťovacia agentka, o ktorej tu písala celebritaFB alias Marika... podvodníčka ktorá niekoho oberie o celoživotné úspory.

Fuj, je mi z teba na blitie. Mať takú dcéru, človek by sa musel hanbiť.

dobracisko

westah 30.12.2016 16:26:32

ty nemas ambicie, ale parazitizmus. Taka mala pijavicka, upircatko :)

westah 30.12.2016 16:45:10 - tomuto sa zas povie prostitucia. Taketo zeny vyhladavaju bohaci na jedno, ci par pouziti. Potom odhodit. S tvojim stylom asi nakoniec skoncis u tej prostitucie.

ehm 30.12.2016 17:30:56 - presne tak. Bohaty clovek, ktory si vie zarobit peniaze neni idiot. Vie si davat pozor na peniaze a na podobne parazitky. Ona hlada nejakeho zazobaneho hlupacika, ktory sa dostal k majetkom dedenim a nepricinil sa o nic. Jedine takeho moze za nos vodit. Kym jej na to nedojde a potom nastane plac a skripanie zubov.

westah 30.12.2016 17:46:20 - dobru sluzbu si mu urobila, ze si sa s nim rozsila. Ten den este bude raz oslavovat.

ehm

celebrita FB
nechcem ťa provokovať, ale chcem sa opýtať. Ja vôbec neviem, ako to v takom Rakúsku alebo Nemecku chodí. Aj tam je problém zohnať miesto čašníčky alebo chyžnej? Vieš, všade vidím kopec inzerátov kde agentúry ponúkajú takúto prácu. Je to nejaký podvod alebo čo? Prečo si nevyberieš z tých ponúk? Fakt iba zbieram informácie, nehľadaj v tom žiadne narážky. My máme v rodine študenta strednej hotelovej, preto sa pýtam. A dajú sa tam zohnať aj nejaké brigády na letné prázdniny pre stredoškoláka?
Budem rada, ak mi odpovieš. Páá

Cat512

celebritka dakujem ze ma chapes!! Vies preco milujem zahranicie? pretoze tu neni zivot len pre jednu vrstvu ako som to pocitovala na Slovensku.... vsetko len pre bohatych ten kto sa ma dobre ma vela ,,priatelov a znamych,, a obycajny clovek o toho nikto nezakopne jedine ze ta poohovaraju... Zivot na sk bohuzial nieje zivot je to tu strasne tazke napriklad tu v zahranici je uzasny plat u nas som makala za 360 12tky piatky sviatky vsetko a co ma clovek z toho nic!! A este k tomu slovensky kolektiv co ta ohovara kedy moze... zavidi aj pnku... Pre cloveka ktoremu nema kto pomoct ako som ja bolo zahranicie jednoznacnou volbou a radim to vsetkym slovakom co makaju za nase platy bez perspektivy....zial bohu... Podla mna celebrita sa vobec ..nevala vo svojom bahne..ona bojuje ukazte mi prstom na niekoho kto v zivote neurobil nieco co neskor olutoval-stat sa to moze kazdemu. A ja jej drzim velmi palce aby sa jej splnila dobra praca v zahranici. Nieje lepsieho pocitu nez ked si v zivote opravite co ste pokazili... ja som si tiez prezila vela veci...

ehm

A koľkokrát za ten prvý mesiac ťa pozval do drahej reštaurácie alebo ti aspoň kúpil drahý kvet? To ti to musí do hája chlap povedať, že je švorc? Veď ty si primitív! A prečo si ho vodila ďalších 5 mesiacov za nos? A nehanbila si sa za neho? Veď čo ak ho niekto poznal a ty taká krásavica s takým chudákom? Dievča ty narazíš. Tak ako som ti už napísala, ty nemáš na to, aby si bola úspešná zlatokopka. Aj to treba vedieť! Na tebe si zgustne každý chlap, ktorému to bude čo i len trochu páliť. Ale kto chce kam, pomôžme mu tam!

westah

ehm - Ja som na to prišla po mesiaci vzťahu, kedy mi to povedal. Od tej doby sa mi postupne on a jeho chudobna matka začali znechucovať až som ich začínala nenávidieť. Našťastie, včera som za nim urobila hrubú čiaru.

ehm

Ty ktorá si zameraná na bohatých chlapov si potrebovala pol roka na to, aby si zistila, že ten tvoj je chudobný ako kostolná myš? Keby toto bola pravda, prišla by si na to počas prvého týždňa, ak však nie si načisto vygumovaná. Preto si myslím, že celá téma je podvrh.
Ak však čírou náhodou naozaj existuješ, užívaj si svoju vďačnú povahu a hľadaj si seberovných chlapov. Potom to bude fér. Pôjde tu o to, kto z koho. A ak je to čo píšeš skutočnosť, nebude trvať dlho, kým narazíš. Bohatý totiž neznamená hlúpy a ty toho v makovičke veľa nenosíš. Ty máš iba na dobráka, ktorý ťa nechce skúmať a prekuknúť ale chce ťa mať iba úprimne rád.