Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudobný priateľ

Príspevok v téme: Chudobný priateľ
westah

S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(

westah

Lilgirl veď práve ! Som mladá žena, ktorá ma právo užívať si život naplno a nie zabíjať čas s nejakým chudákom ktorého budem musieť ešte ja ľutovať a nedajbože si aj sama platiť večeru, poprípade mi on bude platiť jedlo v druho či tretotriednej reštaurácií!!!

westah

Problem je v tom, že máme množstvo spoločných priateľov. Obávam sa, aby sa o dôvode nášho rozchodu nedozvedeli a aby sa na mňa nedívali "cez prsty" :(

Matyo

Keď chceš dovolenky a darčeky, tak si hľadaj nejakého starého podnikateľa a nie študenta, ty tupaňa sprostá!

uhm

Chudak chalan....radsej mu povec pravdu nez mu mas zas mlzit rozum...aspon do buducna bude vediet ze take ako ty niesu prenho....