S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(
Chudobný priateľ
Westah nesmeruješ správnym smerom no dúfam že chlapy si všimnú kto si nebudú chcieť byť s tebou ani minútu
Katka:
1. Na staránie sa o ženu sú tu odjakživa muži.
2. Prepáč, nevšímam si dĺžne a mäkčene a vôbec, pravopis nie je moja silná stránka. Študujem vysokú školu zameranú na IT.
3. Máš pravdu.
Mne stačí, keď z nejakých dvoch alebo troch dobre situovaných mužov absorbujem čo najviac majetkov, financií. Potom si aj v prípade, že ostanem sama, z našetrených majetkov a financií vystačím aj sama. Samozrejme, budem sa snažiť si týchto mužov udržať čo najdlhšie.
1. Úplne ťa chápem. Sú ženy, ktoré sa o seba nedokážu postarať, tie sú odkázané na mužov. Treba byť empatický, naozaj ti rozumiem.
2. 3 pravopisné chyby v tak krátkom texte žene s krásnou tváričkou sa, myslím, dajú odpustiť.
3. Toho "trapka" ako si ho nazvala, mi je ľúto, ale myslím, že to prežije. A ako napísala Kvetka, ak tebe nevadí, že budeš žiť z milodarov a v dome niekoho, kto ťa kedykoľvek z neho môže vyhodiť, potom je vlastne všetko v poriadku. Počula som, že v súčasnosti je to celkom výhodný biznis aj pri rozvode veľa vysúdiš.
ved ok , ved ked si myslis ,a veris si , a tvoje kamosky su tiez zabezpecene , ( o tom som pisala) ze dnes uz kazda pohladnejsia musi klofnut zabezpecenejho muza , proste realita dnesnych mladych pohladnych bab . nikto ti to neberie ,chces saa mat dobre ,tvoj zivot , nema sa ti co do toho kto kafrat , ale ako si to chces udrzat ? dnes ked je mlady chalan pekny muzny a ma prachy tak necakaj ,ze stebou zostarne :) a aj ty raz tostarnes :)
Odsudzujte ma koľko chcete, mám vás na háku. Ja mam svoje ambície a nebudem sa zahádzovať s chudákmi. Samozrejme, že nebudem investovať do domu či iného hnuteľného alebo nehnuteľného majetku, na to su predsa MUŽI.
Včera som sa s ním rozišla. Narovinu som mu povedala, čo je vo veci, že je pre mňa z hľadiska financií nedostačujúci. Ešte ostal sklamaný a hral formy ako trapko, ale ja som ho zo svojho života definitívme vymazala a prerušila som s ním veškeré kontakty.
Áno, som mladá a som jedná z tých pohľadnejších, a tak to využijem vo svoj prospech. Na VŠ si začínam všimať chalanov a veru, vidávam tam aj takých, ktorí sú zrejme slobodní a pri peniazoch, nakoľko na parkovisku vystupujú z áut luxusnej značky.
Bývalé spolužiačky zo základnej aj strednej školy si už našli slušne zabezpečených mužov a dobre robia. Veď je to úplné normálne.
Zakladateľka témy - nebudem ťa odsudzovať, každý sme nejaký. Niekto pokorný, niekto hľadá zabezpečený život, vie presne čo a koľko chce brať, ale nemá čo ponúknuť.
Ja byť na tvojom mieste, neuspokojil by ma život, v ktorom som odkázaná na partnera - na jeho financie, dovolenky, ktoré mi bude platiť, darčeky, ktoré mi bude kupovať... Pripadala by som si ako hendikepovaná, odkázaná na charitu a milosrdenstvo niekoho iného. Pokladala by som sa za žobráčku, ktorú si muž vydržiava.
Nie je nič krajšie než zdraví rovnocenní partneri, ktorí sa obdarúvajú ( a nielen hmotne) navzájom, budujú svoj život trebárs od nuly. A tiež je príjemné zarobiť si na dovolenky a veci, ktoré chceme sám.
Jasné, ty si žiadala o radu, ako mu to povedať a nie o kázeň, čiže to skrátim. Povedz mu pravdu, aby si dával na podobné mrchy pozor a hlavne mu to povedz rýchlo, aby to už mal za sebou.
Mám 18 ročného syna a dúfam, že ho budú tebe podobné individuá zďaleka obchádzať.
Ďalšia zlatokopka! Tebe len peniaze aha a aby ti kupoval darčeky a platil dovolenku no pozrime sa a coby si ešte nechcela? Nechceš aby ti platil aj školu a platil ti za vodičàk a kupil auto? Dom náhodou nechceš? Jednoducho nevieš si oceniť to čo máš! Už teraz minje toho chlapa ľúto. Dúfam že nikdy v živote takého chlapa nenájdeš pretože si to nezaslúžiš
no precitala som si vsetky komenty :D aj som sa pobavila ,zaujimave citanie .. ale nie ojedinely JAV :D . ludia dnesna doba je mrte plna takych dievcat ,ktore ,ked si myslia ,ze su trocha pekne , musia mat hned princa . ved preco nie ,SOM pekna , nebudem sa s chudakom zahadzovat ,mam krasne telo . mozem zo seba nieco vytazit ,tak ako to robi henta a tamta , je toho plny FB , socialnych sieti ,ako uz skor vacsina bab ide len po peniazoch , mam 31 ,a zacinam si to na plne OCI vsimat posledny rok , ze kde som sa to ocitla .. kedysi ,som to nevidela v takej miere ako teraz , ale snazim sa tomu prist na koren ,dnesna doba sa deli na chudakov ktorych ukazuju v spravach ze nemaju ani na chleba ,ale na bohacov ,alebo takzvanych bohacov ktory zo seba robia bohacov na sietach soc..lebo chudoba sa dnes predsa nenosi , je to povrchne a smiesne ,ale bohuzial ,uz vacsina ludi to tak berie ,mlade baby su zdegenerovane dnesnym stylom zivota ktore vidia v telke ,, ved ked to ma henta , pozri ako vyzera a zije si ako kralovna ,preco to nemozem mat ja .. a takto to je ,, dnes uz len pokornym a skromnym dievcatam stacia chlapci ktori nic nevlastnia max starsie auto .... ale dievca ,na druhes trasne rozmysla , nie je hlupa , toto su dnesne baby ,su moc vychytracene , rozmyslaju , nebudem predsa s chudakom ,ked mozem byt s prachacom a ked som pekna ,preco takeho neulovit ,kratkozrake zmyslanie , ale ona sa predsa chce mat dobre ,,ktora sa nechce ??? kto by nechcel ,mat drahe auto ,dovolenky ,a krasy tohoto zivota ,ktore su dopriate coraz viac ludom na ktorych sa pozerame tam a tam ,,neodsudzujem ju ,ale ani nechvalim . lebo su baby ktore su sice na peniaze ale maju v sebe aj pokoru ,ale tato kocka ju nema , takze sa moze lahko stat ,ze skonci ako MArfa z mrazika :D kludne si hladaj bohaca ,ale pokornejsie :) chces sa mat dobre je to tvoja volba, ale nechovaj sa ako Pi... a :) a chalanovi to narovinu povedz ,tak ako to je a hotovo ,,
divimsa: Máš pravdu v tom, že som ľahká obeť. Som, lebo u nás doma medzi rodičmi a mnou neexistovalo na moju adresu pekné slovo, milý úsmev, pohladenie, poľutovanie (ak mám problém napríklad...), nič také. LEn hysterický škrek, krik, nadávky a bitky (v detstve). A akonáhle sa na mňa niekto pekne a milo usmeje, je to pre mňa tak vzácne, že by som pre toho človeka urobila všetko na svete... no a toto je môj problém. Nedokážem rozoznať, či je úsmev skutočný a úprimný a či mi ho človek dáva preto, lebo ma má rád, alebo či je úsmev iba falošný a hraný a či mi ho ten človek dáva preto, aby ma mohol nejako hnusne využiť, oklamať, o peniaza okradnúť... No a keďže som zažila veľa sklamaní, nikomu už nedôverujem. Proste sa mi to už v takomto veku nedá. A preto si neviem predstaviť, že by som si našla muža, lebo viem, že by so mnou len zametal jak so špinavou handrou. Pokiaľ ide o tých poisťovákov, už žiadneho k sebe nikdy viac nepustím. Lebo žiadnemu nedôverujem a basta. Ja som z tých, čo sa musia poučiť na vlastných chybách. A minimálne v tomto som sa poučila.