Niečo po smrti

Príspevok v téme: Niečo po smrti
nutrix

ahojte, neviem preco ale dlhsi cas nejako myslim na to co bude po smrti a chcel by som vediet aj Vas nazor co si myslite. som mlady clovel ale dost ma take veci zaujimaju. napriklad ked si vezmeme reinkarnaciu ze stale sa ty isty ludia narodia, podla mna to moze byt aj blbost lebo ako vysvetlime to ze na svete je stale viac a viac ludi ked niekedy ich ani zdaleka nebolo tolko co teraz. Musi sa vzdy tvorit aj nieco nove a to stare zanikne, splinie alebo neviem.

Martina210

Viete co moze byt este pravda?Nepozeral z vas nikto dokumenty o majoch?Ti ludia prvi co vznikli,samozrejme ziadny Adam ani Eva.Co za vlady faraonov daavno tisice rokov dozadu.Oni povazovali za svojich bohov ufonov ako mi ich nazyvame.Oni im davali napady a ludia stavali pyramidy......Ufoni (ludia z inej planety),neverte ze zivot existuje len na zemi.Pozrite si dokumenty Majovia a tak.A k tomu nabozenstvu.To je klamstvo aby ludom rozum pomiatli.Su aj dokumenty,kde sa clovek vyvijal z opice.Preco sme tak velmi podobny simpanzom,opicam stavbou tela? Niekde sa pise aj,ze prvy clovek bol vyskum mimozemskej vyspelej civilizacie.Ludia co popisuju unosy mimozemstanmi a nasledne vyskumy na nich myslite ze to je vymysel?
Ja si myslim ze skor moze sa pravda ukryvat v tychto veciach a faktoch.Ako nejake fuknutie do hliny a vytvor cloveka :-) Nabozenstva su len vymysly aby ludia v nieco verili.A ked sa opytate knaza alebo jebtisky ze preco toto...ako je mozne tamto...tak nikto vam nebude vediet odpovedat.Niekedy sa cirkvi odovzdavali majetky zadarmo sa robilo na ich panstve.Vsetko su klamstva,biznis ako z ludi vytiahnut peniaze.Teraz uz ani nie ale davno dakedy.
Je tu niekto kto zdiela moj nazor? ;-)

Jano42845

Viem to na 100%

Po smrti je Nebo, potom nieco ako ocistec kde trpis a peklo
v pekle je nepopisatelne zle, ocistec je horsi ako vojna a tyranie
Prajem vsetkym nech sa modlia ku Panu Ježišovy za odpustenie a dostanu sa do toho prekrasneho neba

Jano

xyi

iii napísal:
To s tou reinkarnáciou je isto pravda. Ja si tie životy dokonca aj pamätám. Napr. keď som bol pes, tak to bola paráda, behal som si kade tade, s.al som, kde som chcel, keď som sa chcel vycikať, tak mi len stačilo dvihnúť nohu (žiadna pokuta za močenie na verejnosti), nažrať som dostal, nájom som neplatil:-) Najhoršou karmou je, keď sa niekto narodí ako človek:-)

Lepšie je byť hadom. To si lenľahneš a ideš. Hmm najlepšie asi hadicou. To si len ľahneš a ťahjú ťa.
Ale nie. Naozaj nie je ľahké povedať či je ľahšie byť zvieraťom alebo človekom.
Vraj psí život. Niektorí psi majú lepší život ako niektorí ľudia.

Trpiaci

nea píšeš:
...Telo človeka je odmenou pre dušu, v zvieracích telách si duša vylepšuje svoju karmu a keď je duša pripravená poputuje do ľudského tela.

Tomu nerozumiem. Ako si môže duša vylepšovať karmu v zvieracích telách. Dušu robí lepšou utrpenie. Robí jú súcitnejjšou. V zvieracích telách je viac utrpenia? Ani by som nepovedal. ĽUdia si vedia spraviť viac utrpenia ako zvierata. Zvieratá sa neohovárajúpsychycky netýrajú iba bojujú o prežitie. V čom sa môže zdokonaliť ľudská duša v zvieracom tele? Tamsi ked tak môže snád len oddýchnuť. Bude to tak že peklo je už tu na zemi. Alebo na inej planéte s ešte nižšími vybráciami ako má tá naša hmotná. Možno sú miesta s vyššími vybráciami kde nie je toľko utrpenia. Ako v škole vyššie ročníky kde sa duša dopracujeza úspošne dokončenú inkarnáciu na zemi.

osol

trpiaci, zaspis a nic sa nedozvies. ale ver si svojim rozpravockam, ked ich potrebujes a pomaha ti to. ja si tiez obcas citam Vcielku.

Trpiaci

Bela21 a ako si vysvetľľuješ že nie všetci ľudia majú tú istú štartovaciu čiaru?
Napr. niekto sa narodí slepý, hluchonemý do zlej rodiny do hladovej krajiny atd...
Reinkarnácia by to vysvetlovala tak že si dostal taký život aký si si zaslúžil za ten predchádzajúci.
To dievča , ono to už nebolo dievča bola to dospelá žena sa asi tak duševne trápila že radšej zvolila smrť. Alebo si myslíš že vziať život si je jednoduché? Ľudia si ho berú zo zúfalstva a nie zo zbabelosti.Ten horší život môže vyť aj za odmenu ako karma ktorú si si zaslúžil za ten predchádzajúci. Môže to byť to peklo o ktorom učil ježiš. Čo zaseješ, to zožnieš. Zle si žil, zožnieš taký aj druhý život. ...Iba uvažujem.