Ahojte!
Neviete mi povedat co sa to deje s fitkom Body Energy Club? Chodim tam cvicit uz dlhe roky a predvcerom ked som tam bola, tak niektore stroje nesli. Zatial sa mi toto este nikdy nestalo, zeby tam nieco neslo. Nevieme co moze byt pricinou?
Co sa deje s fitkom Body Energy Club?
- byvali clenovia Body kde teraz chodite do fitka,kedze patrim k tym ktori mali zaplatene este na cely december pernamentku a kedze ako dobre vieme nam ho zatvorili tak ma zaujima ci ste si niekde kupovali mesacny vstup alebo ako to riesite?mne uz fitko velmi chyba a uz sa potrebujem ist niekde odreagovat,len kde?poradte!
Gréti to si vôbec nemyslím že by sa tam už znovu vrátili, myslím že majiteľ relaxxu by tam nechcel zase tých, o ktorých vie že neplatia nájom a že majú veľké podlžnosti aj inde. Ale mohli by tam nasťahovať nejaké iné fitko, to by bolo fajn:-)
@tuzilec ano to mas sice pravdu ze vonku sa cvici o vela lepsie, ale tak ako pisal Janci, su aj ludia ktori pracuju dlhsie do vecera a jednoducho uz zena ti nepojde vecer behat von (aspon teda ja nie, kedze som bojko a bala by som sa). Mne je do fitka jednoduchsie ist kedze tam si na jednom mieste viem vsetko odcvicit, ci uz kardio alebo na strojoch a dokonca som si mohla aj zaplavat, aj ked do bazenu som az tak casto nechodila. Ja len dufam ze podobne fitko najdem, kde budem moct pokracovat..
@Moba vidis ocividne mohli :(:( Ja som len velmi zvedava co tam bude a kto tam pride alebo ci sa BEC dohodne lebo aj take som na FB videla ze povedali ze sa snazia dohodnut aby sa tam mohli vratit a mohli znovu otvorit..No uvidime, nechame sa prekvapit
Chapem ze mas takyto nazor ale predstav si ze pracujes od rana do vecera a na posilku mas cas po 19... a v tejto zime napriklad mi povedz kde v Petrzalke mam cvicit?:) Cize jedina mozna alternativa je fitko.. Nehovoriac o tom ze mas v kazdom lepsom fitku stroje na rozne casti tela takze je len na tebe co chces na sebe vymakat
Bývam neďaleko a vždy keď som išiel okolo tak som sa na vás čo ste tam cvičili za tým sklom v tej umelej klíme dobre zabával že cvičíte ako také umelé kvetinky. Dnes som išiel okolo aj s priateľkou a pozerám že sa tam nesvieti, tak sme sa smiali že nastalo konečne obdobie že ľudia nebudú cvičiť v umelých priestoroch a začnú cvičiť vonku na čerstvom vzduchu. Veď to prostredie v tých centrách pod tým umelým svetlom je fakt choré. Plávať v hnusnej chlórovej vode z ktorej máte oči a dýchacie cesty podráždené tiež nie je bohviečo. Fakt začnite cvičiť vonku, najlepšie v prírode a hlavne otužujte sa. Výsledok budete šťastnejší, mentálne a fyzicky silnejší a navyše s BAT bonusom. A máte to zadarmo.
Mohli, to máš pravdu len to by nemohli myslieť len na SEBA a na PENIAZE!!! Ale vidíš aj takí sú ľudia, pekne sa aspoň vykreslili!! Čítala som ten článok a dokonca aj ten druhý v ktorom píšu že okradli ľudí o členstvá a že pravdepodobne svoje peniaze už nikdy neuvidia :(((( Takýchto ľudí len do basy zavrieť!! Že sa nehanbia toto spraviť, ach ja už fakt nemám pekného slova na celý BEC
Ved nic by im nepomohlo ale mohli sa aspon seriozne zachovat. Aspon ked vedeli co bude nasledovat nemali predavat clenstva nadalej a oberat tak ludi o ich a niekoho aj tazko zarobene peniaze. Otras!!!
A inak neviem ci si videla ale uz o tom aj clanok vyssiel ze je definitivne BEC zatvorene, prikladam link, precitaj si: www.pluska.sk
Gréti ale to sme mohli aj čakať že ho zavrú, veď keď mali také dlhy voči Relaxxu, tak nemohli čakať že sa s nimi dohodnú a že ich tam nechajú. Im nestačilo ani že sa začali vyhrážať nejaký súdom, nič by im už v tejto situácii nepomohlo. Nech si nesú teraz následky zato ako podnikali!!
TO STE VIDELI????
-aky su to charakteri ze dokonca aj vymazali svoju FB stranku..aby sa uz nikdy nespojili so svojimi klietmi-zverencami ktory im dlhe roky platili..vlastne prispievali na to aby sa mohli vyvazat na luxusnych autickach a pritom neplatili najom majitelovi Relaxxu..mohli sa radsej uskromnit..pekne vsetko platit a nikdy by to takto nedopadlo ako to dopadlo..tak im treba klamarom..KLAMALI nas vsetkych!!!nemam jedine pekne slovo na BEC..:( !!!