Co sa deje s fitkom Body Energy Club?

Kekee

Gretche nie nie teraz nechodim nikam cvicit..boli ma noha takze som si dal na tyzden pauzu a ako som uz aj predtym pisal ze cakam co sa bude diat, kedze som chodil cvicit do Body..nemam teraz ani nikde zaplatenu pernamenetku ani clenstvo a necham to uz asi az na novy rok..no uvidim..pokial by bolo taketo pekne pocasie tak by som aj von chodil sem tam..

Kekee

Gretche nie nie teraz nechodim nikam cvicit..boli ma noha takze som si dal na tyzden pauzu a ako som uz aj predtym pisal ze cakam co sa bude diat, kedze som chodil cvicit do Body..nemam teraz ani nikde zaplatenu pernamenetku ani clenstvo a necham to uz asi az na novy rok..no uvidim..pokial by bolo taketo pekne pocasie tak by som aj von chodil sem tam..

Hululu

MiMinco veru neviem nic.Je teraz nejake ticho,akurat co som predvcerom pozeral spravy na markize tak tam bola reportaz o celom Body Energy Clube,co sa tam stalo a ako su nespokojni klienti a tak.Ale ohladom toho,ze tam ma ist nove fitko ten golen,tak to neviem nic nove.Ved dozvieme sa snad v ten pravy cas,vsetko!

Gretche

@Moba ved to som ti hned pisala ze mozes to aj tak spravit, to by bolo podla mna este aj lepsie aby si on sam vybral do ktoreho bude chciet chodit. Ozaj doteraz ste chodili spolu cvicit, ked bolo este body?

Moba

Gréti to nemám:/ Ak mi toto padne, tak budem musieť rýchlo niečo vymyslieť, alebo mu dám len taký fiktívny poukaz na nákup pernamentky do fitka a nech si on sám vyberie kam bude chcieť chodiť. Však uvidím čo vymyslím, ešte predsa len mám trošku času:-) Možno sa to dovtedy všetko utrasie a budú sa tam sťahovať:-)

MiMinco

-Hululu--to sa bude vediet az vtedy ked sa vyjadria oni a ked sa dohodnu s majitelom Relaxxu..nevie sa este co bude...neviem ci rokuju alebo co robia, ale nejako teraz ostalo ticho..ci ty vies nieco nove ohladom tejto situacii?

Gretche

@Moba chapem tvoju situaciu. Ved uvidis, pockas a mozno do tyzdna budu uz nejake nove info ci sa tam budu stahovat alebo nie. Mas uz vymysleny aj zalozny plan na darcek pre neho? Nad pernamentkou do ineho fitka a na ine miesto si neuvazovala?

Gretche

@Kekee ved pondelok ani sa necudujem, tento den je vzdy tazky po vikende sa zase vratit do toho pracovneho nasadenia:/ Hej maju, pozerala som si to aj na internete a dokonca mi prisli aj cena prijatelna. Ved uvidime, presne ako si aj ty napisal. Teraz nechodis nikam cvicit, ci?

Moba

Grétka veru som chcela, chcela som ho potešiť keďže viem že takýto darček by ho potešil zo všetkých najviac. Však stále čakám, len vieš Vianoce sa blížia a kto vie kedy dajú vyjadrenie a keď tam aj pôjde golem tak kto vie od kedy ho budú otvárať a od kedy budú predávať pernamentky. Ešte týždeň počkám a ak nebudú žiadne info tak sa kašlem na tento darček a budem vymýšľať niečo nové

Kekee

Gretche verim ti,vcera som toho mal aj ja vela, som to len na rychlo v robote cital ked som ranajkoval:-)..ano?..oni maju aj mesacne pernamentky,to by bola dost velka vyhoda,keby aj nahodou sa zase nieco podobne stalo (co uz dufam ze nikdy nie!) tak ludia by neprisli o tak vysoku ciastku penazi,kedze by si len dany mesiac platili..som teda zvedavy, ci sa dohodnut alebo co bude nasledovat..