Co sa deje s fitkom Body Energy Club?

Pavool

tam sa pise ze dostali vypovednu zmluvu za to, ze si neplnili dlhodobo svoje zavazky, neplatili najom..lenze oni sa zase ohradzaju tym, ze je to na sude..no komedia..a ludia naivny si myslia, ze nejake vratenie penazi este aj dostanu, to ale pochybujem..

Gretche

@Pavool to fakt? Tak to si idem pozriet, som nebola teraz na fb, ale idem to kuknut co sa tam pise. A preco dostali vypovednu zmluvu? Pisu to tam? Ved oni predavaju clenstvo na buduci rok, to akoze takto okradaju svojich klientov a pritom vedia ze tam uz vobec nebudu?

Pavool

neviem co je na tom pravdy, ale cital som uverejneny prispevok na fb stranke relaxxu zevraj toto fitko dostalo vypovednu zmluvu o najme ku dnu 1.9.2016

Gretche

@Misula ked si tento tyzden vobec nebola cvicit tak mi nepomozes,ale nevadi. A co sa deje? To by som aj ja rada vedela. Lebo v stredu som si bola zacvicit, ako aj ine stredy a zrazu vypadli nejake stroje ze vobec nesli, tak som z nich odisla ze vsak sa vratim neskor ale oni stale nesli a ani vcera nesli ked som tam bola. Keby to bol len vypadok elektriny tak by to naskocilo, nie? A keby su pokazene tak na nich je napisane ze su pokazene, tak to aspon robievali, no nie? Neviem, co si mam mysliet..

Gretche

@John Spartan zeby sa z nicoho nic stroje pokazili? To sa mi nejako nezda a ešte tak ze niektore isli a niektore nie? Ved som sa pytala aj obsluhy ale oni mi nic nevedeli povedat. Preto som napisala aj sem ci niekto nevie co sa deje, zaujima ma objektivny nazor

John Spartan

Ahoj, podla mna bolo pricinou ze boli pokazene.

Ludia - miesto vypisovania na internete sa skuste opytat vzdy priamo tam kde mate problem, v tomto pripade obsluhy fitka.

Misula

Ahoj, ja tam chodím, síce je pravda že tento týždeň som nebola ani raz lebo ma zmohla choroba, tak som radšej len oddychovala doma. Ale napíš mi čo sa tam deje, to ma zaujíma!