Ahojte!
Neviete mi povedat co sa to deje s fitkom Body Energy Club? Chodim tam cvicit uz dlhe roky a predvcerom ked som tam bola, tak niektore stroje nesli. Zatial sa mi toto este nikdy nestalo, zeby tam nieco neslo. Nevieme co moze byt pricinou?
Co sa deje s fitkom Body Energy Club?
@moba hej mala si ho v plane potesit takymto super darcekom? Ti to takto narusili:/ Ved pockaj este, ake fitko pride do budovy Relaxxu a ked bude nejake dobre, tak mu mozes potom dodatocne kupit a dat ako darcek:-)
@Kekee no dnes som plusku nestihala pozerat, tak si idem precitat co tam pisu. Som sama zvedava ako sa dohodnu, ale o tomto fitku som pocula celkom dobre veci, ze ponukaju aj mesacne pernamentky nie len rocne clenstva. Chodi k nim kamoska, ta ma hned tahala aby som tam zacala teraz chodit ked Body zavreli, ze budeme spolu cvicit:-) Tak teraz kazdy den premyslam, co spravit a ako sa rozhodnut
Ludia, chodte pozriet na plusku,tam rano vyssiel novy clanok na temu co bude namiesto BEC...spomina sa tam Golem,len este sa uvidi ako sa dohodnu...som fakt zvedavy ake tam fitko pojde,ci oni alebo niekto uplne este ini...precitajte si,aj trener sa tam vyjadruje...zaujimave citanie...
Gréti dobré ránko prajme:-)Včera som tu už nebola tak preto odpisujem až teraz:-) Veď áno, mohli by čím skôr dať vedieť aby sa ľudia vedeli zariadiť. Ja som chcela aj ako vianočný darček drahému kúpiť členstvo, len teraz neviem že kam, keďže to dopadlo takto:/
MiMinco no skoda,ale nevadi,pozistujem si to sam,tento tydzden budem mat na to viacej casu.A to sa kedy bude vediet,ze co tam namiesto BEC pride?Ci uz sa aj vie?
-Hululu--v tomto ti poradit moc neviem kedze dlho v Bratislave nebyvam,ale myslim ze bude mat nejake fitko aj mesacne pernamentky,ved to byva skoro vsade..ja budem cakat..ak by islo do tych priestorov nove fitko ako sa aj hovori bolo by to fajn
@moba presne, presne, ved uvidime co tam bude, kto to bude mat a ake podmienky budu. Som fakt zvedava, uz by mohli cim skor dat nejaky oznam co s ludmi, ktory mali zaplatene clenstvo BEC a co v priestoroch bude
Gréti aj ja by som tam ostala, som si tam už zvykla. Spoje tam idú super, fakt mi trvá asi 10 minút z tade domov, takže tiež ak tam bude fitko tak tam ostanem a budem tam chodiť. Samozrejme to bude ešte závisieť od podmienok, ale pokiaľ budú dobré a nie moc predražené pernamentky tak s tým nemám problém tam naďalej chodiť
MiMinco ved preto som sem napisal,lebo som si aj myslel ze tu takych ludi bude viacej,kedze je to tema o fitku a vacsinou co som aj cital tak sem pisali nahnevany clenovia ktory tam dlhe roky chodili.ved ale neviem ci v BA je aj nejake fitko ktore ponuka len mesacnu pernamentku.do kelu musim to pozistovat alebo tiez len pockam co bude dalej
@moba ved ano to je logicke. Snad ich tam uz ani nepusti!! Ale to je aj dost mozne ze tam pojde nejake fitko, ved o tom pisali aj v pluske ze uz ma na priestory zalusk niekto iny, tak to by bolo fajn. Ja by som tam kludne ostala, uz len kvoli tym priestorom a lokalite:-)
-Hululu---sme tu viaceri,teda ved vsetci co mali na rok predplatenu pernamentku nemaju kde teraz cvicit:/osobne teraz nikde nechodim,lebo nie som ochotny uz niekomu zase davat peniaze,kedze Body nas tak okradlo..chodim si len von sem tam zabehat ale to len 2x do tyzdna,pretoze viac krat nestiham a vecer uz ked pridem z roboty sa mi nechce do tej zimy..preto mi vyhovovalo fitko..vsak ale ak mas a mozes si zaplatit ine fitko,tak len do toho,ved v BA je mnoho fitiek..ja si pockam co bude v budove namiesto relaxxu..videl som ze pisu aj o nejakom inom fitko,tak necham sa prekvapit..