Co sa deje s fitkom Body Energy Club?

Gretche

@Moba uz aj spravili a to ze ZATVORILI BEC..Takto sa riesia problemy, ze ho uplne zatvoria, ludia nemaju kam chodit, prepadnu im clenstva, kredity a nemaju si ani kde zacvicit..Myslim ze k tomu viac pisat nemusim..Kazdy nech si uz spravi na to svoj vlastny nazor!! Ja ho uz mam dlhsie!! A verte ze vobec nie je dobry..Body uz aj keby sa prestahovalo do inych priestorov tak by som k nim nechodila, pretoze su to obycajny klamari a zavadzaci, neverim im uz ani noc medzi ocami..!!!

Kekee

Brancyi...sa cudujes ze som??ved som tam dlhe roky daval velke peniaze a teraz im je zatazko povedat pravdu do oci svojim klientom??to je HANBA..uz tyzden a dnes ho uz uplne zatvorili...HROOOOZA...som zvedava co bude s nami klientami a s nasimi peniazmi

Brancyi

Kekee - tak ty si dobre nabruseny na to fitko..ale to mi veru toto vsetko nehovorili..som myslel ze iba ta tepla voda a cardio stroje nejdu tak ako som uz aj spominal..fuha,tak to som rad ze tento rok som tam uz nechodil..od kedy tam panuje takato situacia?

Kekee

Brancyi....znami ti teda zabudli povedat o svieckach...vies je to tak, prides do doteraz prestizneho fitka ktore sa nachadza v krasnych priestorov...prvy sok:chces ist na cardio stroje=zistis ze nejdu..druhy sok:chces sa osprchovat=bohuzial tecie iba ladova sprcha,takze bud si otuzilec a osprachujes sa aj takou alebo proste ides z tade ako spotena a smradlava mys..sok cislo tri:ani v satniach nejde svetlo,takze ta caka romantika v podobe sviecok a ze nic pomaly nevidis,takze komplikovane sa aj pobalit...este ze som chlap a nemusim sa malovat...zeny lutujem,tie to maju este horsie...takze takto to tam je...v slavnom BEC!!!

Moba

Gretche tak potom daj vedieť čo si zistila, pretože aj mňa a určite aj ostatných ľudí zaujíma čo plánujú ďalej robiť a či vôbec niečo plánujú spraviť preto aby sa ich vzťahy dali dokopy a aby začalo fitko znovu fungovať tak ako má zo všetkým. Vďaka:-)

Gretche

@Moba nakoniec som tam este nebola, dnes som myslela ze budem mat cas tam skocit ale napokon mi do toho prisli surnejsie veci. Zajtra sa mi to snad uz podari, aby som sa na rovinu mohla spytat vsetko co ma zaujima!

Gretche

@Pavool bola by som fakt rada keby si uz prestal rypat, uz to nie je ani zaujimave, zo zaciatku fajn ale uz opakujes stale to iste a uz som aj z toho dost nervozna. Len prikladas drevo do ohna! Nastastie mam len do stredy a na buduci rok som si nekupovala, to je jedine ich stastie!!

Brancyi

sviecky v satnach???rendo to ozaj tam je az taka situacia???ako vela znamych, ktory tam chodia mi spominali ze nejdu nejake cardio stroje a tepla voda ale ze by v satnach boli sviecky to pocujem prvy krat..to oni sa neboja takto ohrozovat svojich vlastnych klintov???