Co sa deje s fitkom Body Energy Club?

Moba

Misula neviem či sú to klamstva, možno sa fakt snažia spraviť dohodu aby ich zapojili, lenže zase na druhej strane chápem aj majiteľa relaxxu, že im to nechce pripustiť keďže už mu dlžia veľmi veľkú čiastku za nájom. Keď si to zoberiem z môjho hľadiska, tak tiež by som nenechala nejakých podnájomníkom stále bývať v byte keby mali voči mne také dlžoby. Každopádne ale je dosť blbé, že Body sa stále len vykrúca a takýmito článkami sa snaží ľudí len oblbnúť a zapchať im ústa. Pritom si myslím, že ich nikdy nezapoja a čudujem sa že to tým ľudom nevadí že chodia do fitka, kde pomaly nič nejde:/

Misula

Moba myslíš že sú to klamstvá? Veď sa snažia dohodnúť s majiteľom budovy a chcú to dať opraviť. Teda aspoň ak je ten článok pravdivý ktorý pridali na FB

Moba

Gretche všimla som si tie odpovede, podľa mňa klamstvo nad klamstvom. Však musia sa snažiť nejako klientov umlčať a upokojiť, tak museli tam niečo napísať, hrôza!

Gretche

@Pavool nechcem!!! Nemala som nikdy v plane zacat s tymto sportom a ani teraz, ale dakujem, mozno raz sa nato dam, ale teraz nie :D Nechystam ked nejde bazen, chcela som si ist zaplavat ale pojdem niekam inam

Gretche

@Moba az teraz som si to bola precitat, a uz tam dali aj nejake odpovede na najcastejsie otazky, chod si to precitat. Neviem preco, ale ja im to neverim, ze to je tak ako napisali:( Nie si sama, aj mna to rozculuje!! Tak som sa tesila ze si pojdem zaplavat a nic z toho. Mam tam nechut ist, ked viem ze sa nemam ani kde osprchovat ani na kardio, ach :/

Pavool

nechces sa zacat otuzovat? :D:D..ked maju take nedoplatky tak ich ani nezapoja.. myslim, ze by si mala zacat s tym otuzovanim :D :D dnes sa tam tiez chystas ist?

Moba

Čítali ste? Dnes že už nie je v prevádzke ani bazén, môžme čakať že zajtra už bude úplne zatvorené. Ako začína ma to parádne rozčuľovať, tento ich prístup!!

Gretche

@Pavool no bola som tam, akurat teraz som sa z tade vratila. Na recepcii som sa pytala do kedy to bude takto fungovat (bez vody a strojov) ale klasicky ako aj na fb pisali ze sa len vykrucaju a nechcu povedat pravdu. Zavadzaju ako sa len da. Ako odcvicit som si odcvicila ale sprchu som si dala az doma, odmietam sa v takejto zime este aj ladovou vodou sprchovat:/

Gretche

@Pavool komedia to veru nie je, mozno pre teba ale ja som uz tiez platila clenstvo na buduci rok a toto si nenecham, aby mi len tak prepadli moje tazko zarobene peniaze!!! Ako dnes tam pojdem a na rovinu sa ich spytam co planuju a ako to bude dalej pokracovat. Co teraz budem chodit do fitka kde si nemozes ani cardio odcvicit a ani sa poriadne osprchovat? To je co za system?

Moba

Nejde ani teplá voda, akurát som sa vrátila z tade:/ Úprimne som bola sklamaná, lebo aj na recepcií keď som sa pýtala tak sa len vykrúcali a nikto nie je ochotný povedať pravdu:/ :(