Co sa deje s fitkom Body Energy Club?

Pavool

Greti uvazuj, uvazuj nad tym coraz intenzivnejsie, nevyzera ze by chceli problem rychlo odstranit..ale uz nebudem do teba rypat:-)..a do kedy mas clenstvo platne?..kupovala si si aj na buduci rok, ci to nie?

Gretche

@Rendo to si spravil dobre ze uz nie si ich clenom. Ja bohuzial este do stredy som, ale jedno dakujem, ze som si dalej clenstvo nepredlzovala aj ked ma nato sustavne nahovarali. Cez sviatky som si chcela dat celkovo pauzu a od januara chcem zacat znovu, ale ako vidim budem nutena si najst ine fitko, kedze BEC ma riadny pruser s tymi nedoplatkami za najom

Rendo

Gretche: Neviem ako ty ale ja uz nie som ich clenom. Platit si tolke prachy za permanentku a potom zistit ze raz nejde eletrina, raz nejde tepla voda. Zrazu su sviecky v satnach no katastrofa...

Gretche

@weldi diskusia na ich fb uz trva cca tyzden a je to veru zaujimave citanie aj ked pre nas clenov ani nie tak zaujimave ako pohorsujuce. Nechapem ako stale mozu len zavadzat a neustale sa vyhovarat na majitelov budovy ze sa s nimi nechcu dohodnut. Keby nespravili chybu oni, a nemali take nedoplatky, tak nie je vobec taka situacia, aka momentalne je!!!

Gretche

@Pavool si fakt vtipny, ale tak mozno budes mat pravdu a zacnem s tym, kedze teraz mam zaplatene a mam pocit ze len do luftu idu tie peniaze:// ani nehovor, snad to nebude trvat az mesiac lebo to by ma porazilo:( Uz vcera som si chcela ist zacvicit, ale ked aj chcem ist a predstavim si tu situaciu tak vzdy si to rozmyslim a nejdem tam.. Uz zacinam hladat ine fitko...

weldi

pozeral som ich web aj FB stranku a je tam velka diskusia o tom co sa u nich deje a pod..
Na FB Body aj zverejnil nejake dokumenty ze maju momentalne odstavku teplej vody a elektriny z toho dovodu ze neplatili najom a neviem co je este vsetko za tym..

Pavool

Gretka mozno prave Body bude tym spustacom ze zacnes s otuzovanim..vsak este stale ich nezapojili a funguju stale v tych istych podmienkach..ked teraz budu mesiac takto fungovat, tak vobec nebudes chodit cvicit?

Gretche

@Mireek o co ti ide? Akoze teraz za to ze nemam kde cvicit, teda prepac mam ale obmedzene bez cardia, nemam sa kde osprachovat teda prepac mam ale len studenou vodou tak ich mam za to este aj podporovat? Akoze zaco? Ved keby boli seriozni, tak si mesacne platia najom, tym padom by nemali dlzoby a tym by tato cela situacia nevznikla, nemyslis?

Gretche

@Moba sme dve co si to myslia, a ked nie klamstvo tak zavadzanie. Presne tak ako si napisala, len aby umlcali klientov a celkom sa im to aj dari. Sa cudujem tym ludom, ktori tam chodia aj za tychto podmienok. Ja som tam uz nebola, ale zajtra asi pojdem a poviem im svoj nazor na celu situaciu. Ved toto nie je normalne aby som si nemala kde zacvicit a pri tom tam mam kopu penazi!!

Mireek

ale prosim vas, ved je to primitivne ako tu nakladate na BEC..ved tak je jasne ze nejake problemy maju, ale prave preto by ste ich mali teraz podporit a nie ich este takto zhadzovat...