Ahojte!
Neviete mi povedat co sa to deje s fitkom Body Energy Club? Chodim tam cvicit uz dlhe roky a predvcerom ked som tam bola, tak niektore stroje nesli. Zatial sa mi toto este nikdy nestalo, zeby tam nieco neslo. Nevieme co moze byt pricinou?
Co sa deje s fitkom Body Energy Club?
@Kekee snad si sa neurazil, ved som to myslela zo srandy:-) Chapem to a viem ake to je kedze mam priatela ktory je sportovec a tiez to takto riesi vsetko:-) Neviem preco som si myslela ze si pisal ze si mal zaplatene. To je fajn ze si nemal. A od kedy planujes zacat chodit niekam do fitka?
Gretche si velmi vtipna...:D:D..ale v podstate ano,tak nepotrebujem si ju uplne presilit,radsej nebudem tyzden cvicit ako potom keby sa mi to zhorsilo by som nemohol dlhsie..aj ked ver ze uz ma poraza doma:/..nie to som nastastie kupene nemal,iba na tento rok som mal ved aj tak mi prepadli za december peniaze,myslim ze to bohate staci:/..viac keby mi prepadlo tak by som mal riadne nervy
-Adelka11--urcite ich tam najdes ved oni nevymazavaju clanky len budu medzi starsime, kedze to bolo uz v pondelok rano a potom ten druhy okoo dvanastej vyssiel. Nemas zaco, pokial viem tak poradim:-) Potom napis feedback:-) Tak a co to je? Ved este sa len o tom hovori a nikto nevie ako to dopadne
Minco nie, nečítala som ich. Ale ešte ich tam nájdem, nie? Pôjdem si to prečítať lebo ma zaujíma čo sa tam písalo, ďakujem že si mi to napísal, inak by som ani nevedela že sa o tom aj písalo. Ako si to dobre nazval že konšpiračné metódy, cha cha :D
-Adelka11--este stale sa nic nevie,v pondelok boli nejake clanky na pluske tie neviem ci si citala,ale to stale o tom istom ze su nahnevani oklamani klienti a bla bla bla. Ale ohladom tejto situacie ze kto tam bude, co tam bude a kedy tam bude sa zatial nevie nic. Akurat nejake konspiracne metody ze to nove fitko ale to este nikto nevie na isto. Asi nam nic ine nezostava ina nove fitko zacat navstevovat
-Hululu--viaceri by neboli proti, nie si sam
@Kekee takze typicky chlap, nejake zrazenie bolest a hned len domka, co? :D :D Prepac nedalo mi to trosku si rypnut, dufam ze sa neurazis:-) Jaaj takze budes teraz cakat, ty si mal aj na dalsi rok zaplatene uz clenstvo? Si nemapamatam ci mi to uz pisal alebo nie:/
MiMinco dobre rano prajem,vcera som tu uz nebol tak preto reagujem az teraz.No ved asi sa este nedohodli ked vobec sa o tom nerozprava.Ale uz by sa aj mohlo,nebol by som proti,chcel by som vediet co tam bude a ci sa dohodnu
Aha, Minco ďakujem že si mi to takto v skratke opísal:-) Ešte sa stále nevie čo bude v tej budove? Som myslela že už sú nejaké nové informácie a že sa dozviem už konečne že čo tam bude. Ale tak nevadí, musíme byť trpezliví, asi to dohadovanie je na dlhšie. Ozaj a na čo ste prišli, budete si hľadať nejaké nové menšie fitká alebo už chodíte niekam?
-Hululu--tiez tak napodobne, este sa s nimi asi teda nedohodli ked je ticho,uvidime,nechame sa prekvapit. V pravy cas sa vsetko dozvieme, verim tomu:-)
-Adelka11--trosku vyznies, ale je to v poriadku:P Rad ti napisem o com tu diskutujeme:-) V podstate ale stale o tom istom, to je tak v strucnosti:-)BEC uplne skoncilo, o tom ci klienti dostanu peniaze za svoje clenstva na rok 2017 nikto nic nehovori, o tom mlcia, takze k tomu ti neviem nic povedat. A co sa tyka tych priestorov tak to este tiez nikto nevie co tam bude a ako to bude. V podstate uz skor tu rozoberame ze kde budeme teraz chodit, kedze nam zavreli fitko a ostali sme bez cvicenia. Tak si radime, kde je dobre a tak:-)
Síce možno vyzniem trošku od veci teraz, ale rada by som vedela čo tu riešite, lebo zo začiatku som to tu všetko stíhala sledovať, len teraz som tu už od piatku nebola a veľmi veľa príspevkov tu je:/ (nemám čas ich všetky čítat) Viete mi to tu niekto napísať v stručnosti? Chcela by som vedieť aký je momentálny stav čo sa týka budovy Relaxxu a nového fitka, ktoré tam má ísť, ako aj to, čo je s BEC? Vďaka :-)