Ahojte, som pripraveny mat dieťa..., avsak moja partnerka este nechce a uz mame tesne pred 30. Uz jej to hovorim pol roka a ona len ze nie, ze ju bavi praca . Je cas odist? Aj ked mi bude smutno urcite za prezitymi vecami. Neviem ci sa dockam pri nej potomka a natahovat to dalej....
dieťa
tak keď sa necíti tak sa necíti
tak sa jej spytaj kedy by to babatko chcela? uz dlho chces dieta,..inak take trosku nezvycajne ze chce skor chlap babo ako zena
Takze ku vsetkym co tu medituju o svadbe. Ano, prv bolo normalne najskor svadba a potom deti. O tom bola rodina. Ale dnes?? Je velmi vela ludi a nerozlisujem medzi pohlavim, kde ako keby kazdy kazdeho chcel iba oj... osidit oklamat, nehraju ludia medzi sebou navzajom ferovo cestne, cest ucta respekt vernost oddanost ai + dodrzat slovo slub - dnes uz neraz niektorym ludom ako keby nic nehovorilo.
Poznam ludi, ktori postupovali podla vasich mudrych kecov a dopadli tak, ze nemali ani deti a ani rodinu. Proste ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju. A ak islo este aj o veriacich a svadba bola v kostole, tam je rozvod o inom.
Takze keby si ju vzal a potom sa deti a rodiny nedockal, lebo pre nu by bola priorita kariera sebarealizacia ai, tak co potom?? A poznam takych ludi dost, co takto dopadli.
Zas vsak nie som zastanca, aby niektori mali spolu deti ako smeti a nie su ti dvaja ani zosobaseni. Ale ist do loterie ci niekto bude/nebude chciet mozno raz deti rodinu? Nie dakujem) V podstatnych veciach nazoroch postojoch na zivot rodinu deti ai by mali byt pre partnerov spolocne totozne podobne a blizke. Ak nie, nema to vyznam
otec1 ja by som vo vasom pripade v prvom rade riesila svadbu. Je to katastrofa ked nieste zobrati a narodi sa vam dieta. Kolegynka to tak mala a mala neskutocne nehorazne mnozstvo papierovaciek ohladom otcovstva atd atd. Nemusi to by velka svadba ake sa dnes robia typu ukazeme vsetkym ze nato mame ja som mala taku ze my dvaja a nasi kamosi svedkovia a uplne to stacilo. Dnes sa okolo svadby robia take smiesne okolky a vybavovacky a pritom je to totalne zbytocne.
takýchto tém o partnerských problémoch je tu nespočetne a zbytočne veľa. Nikto iný okrem vás dvoch vám ten problém nevyrieši!!Ludia spolu v dnesnej dobe nevedia vobec komunikovat. Do prcic sadnem si snou poviem jej co mam za problem bud sa nejako dohodnete alebo idete kazdy svojou cestou. NIc zlozite.
Ludia ja ho chapem
Ano...po 5tich rokoch sa uz zvykne riedit svadba.Ani ja nie som za to priviest na svet dieta bez manzelskeho zväzku.
Ale zakladatel pise ze je to uz pol rok.Co ak on by sa aj ozenil?Mne nepride ako nerozumny.Bude svadba a nakoniec zisti ze partnerka bude dieta odkladat dalsi pol rok,rok,dva...potom povie ze ma karoeru rozbehnutu a na dieta je uz stara.Co urobi?Rozvedie sa?
Otec1
Skus jej naznacit svadbu a po nej ze by si chcel uz dieťa. Ak bude aj tak sa vyhovarat,tak ona nestoji ani o svadbu a ani o dieta.Pravdepodobne jej vyhovuje takyto zivot.Priprava svadby nie je otazka mesiaca.Teda vacsinou nie.Ak by ste sa zobrali na jar,to uz bude dalsi pol rok co ziadala o cas,cize rok dokopy.Kym porodi,dalsi min pol rok moze pracovat.
Aku ma pracu ?Co je jej momentalne prednejsie?
Ernesto, máš zlý pocit. Stále sa jedná o tú istú osobu. : )
A fake to rozhodne nie je.
Aj ja Ťa ľúbinkam, tatuško! Už idem, dobrú nocenku!
Dobre Zituška , ako povieš, posielam ti pusu za tvoje plnohodnotné dospelé komentáre...už ideš spať? Choď, už sa tu neukazuj prosím, comprende?