Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dieťa

zita 05

Nevzrušuj sa, to bola narážka, ale to Ty nepochopíš... A na to, aby Ťa niekto oslovoval tak, ako si sa Ty sám nazval, to budeš musieť, kamarát, ešte sakra dospieť!

otec1

...na partnerku reagujem úplne normálne...nikdy sa nehádame...rozprávame sa s kľudom...ale keď vidím , čo tu táto gizela píše za "múdrosti".......tak proste som tak reagoval....

zita 05

No, kamarát, nie si Ty veru bohvieaká partia. Ako reaguješ na svoju priateľku, keď si agresívny na cudzieho človeka, ktorý Ti iba v dobrom povie svoj názor?
Inak, úplne súhlasím s Wanesou. Alebo si myslíš, že spoločné dieťa je menší záväzok ako manželstvo?

Jaja15

Prepáč otec1, ale práve si sa prejavil slušne povedané ako arogantný grobian(veľmi slušne povedané). Wanesa ti nenapísala nič zlé len svoj názor, ty si tu žiadal o radu....mal by si sa zamyslieť, či aj tvoje vystupovanie a chovanie nie je dôvodom prečo partnerka váha mať s tebou dieťa.....Možno si to tak nemyslel, ale vyznelo to veľmi hrubo...Wanesa môže byť kľudne vo veku tvojej matky ....

Wanesa

otec1, no pekne si sa prejavil, takže som trafila do čierneho, ako vidím :) len som ti napísala, čo by sa od teba ako muža očakávalo a patrilo, ale je mi jasné, ty žiadne záväzky v podobe svadby nechceš, tak potom sa nečuduj, keď ani dieťa nebude. Tak tu už nekydaj na svoju priateľku, a poďakuj sa jej, že s tebou strávila ( alebo skôr premrhala) 5 rokov, a svadby sa (asi) nedočká.

otec1

Waneska, co kebyze drzis hubicku a nevyjadruj sa mi tu s idiotinami.....co ma sudis, ked nic nevies o mne, uz sem nikdy nic nenapis a chod muzovi uvarit grisik, hladkajte sa (si) pri filme vecer a dajte si krizik na celo pred spanim...tschus..