Ahojte, som pripraveny mat dieťa..., avsak moja partnerka este nechce a uz mame tesne pred 30. Uz jej to hovorim pol roka a ona len ze nie, ze ju bavi praca . Je cas odist? Aj ked mi bude smutno urcite za prezitymi vecami. Neviem ci sa dockam pri nej potomka a natahovat to dalej....
dieťa
otec1 najhorsie je niekoho do niecoho nutit a privelmi chciet...vtedy sa veci na 99% nepodaria..ver mi overene osvedcene zivotom...
...zazemie je ok...byvanie bez hypoteky...toto je vybavene...mne zacina ozaj vrtat v hlave ci ma lubi...mali sme fakt turbulent obdobia...mozno ma blok voci mne ...intimita sporadicky....5 rokov spolu bez manzelstva...len ako partneti...ja si to premyslim , dam s nou poslednu rec a bud vycuvam ...vycuvame obaja...
ernesto vy muzi by ste ani menstruaciu nezvladli mozete byt radi ze dieta odnosi a odrodi zena. Vy si ani neuvedomujete coho vsetkeho vas priroda usetrila. Dnesne zeny niesu pohodlne len sa aj boja toho co bude ved sa len pozri na svet okolo seba sama nevera sama slobodna mama o ktorej deti sa jej muz alebo partner vobec nestara. V dnesnej dobe nieje sranda mat deti. NIekedy mali ludia istoty nemali uver na 30 rokov teraz si predstav situaciu ze zena ostane tehotna maju uver na byt muz jej povie ze si napriklad nasiel mladsiu a co teraz v takej situacii???? Kazdy je mudry pokial sa ho dana situacia netyka...vy starsi si predstavujete vsetko uplne jednoducho pretoze ste mali istoty...aj ja este nemam deti i ked by som velmi chcela ale moje posledne vztahy boli nevera zo strany partnerov a cista pretvarka...v minulosti sa vobec takto hromadne nepodvadzalo ako dnes napr.
tiez som mal taku, co deti chcela, ale vzdy to odkladala - nakoniec mi tak nejak docvaklo, ze to robila preto, lebo ma nemilovala a preto stale vahala. neviem ci je to aj tvoj pripad, ale skusil by som sa nad tym zamysliet. strasne vela zien je vo vztahu s chlapom, s ktorym si nevie predstavit buducnost, ale je s nim len tak zo zvyku, lebo nenatrafila na lepsieho. castym znakom takych vztahov je to, ze zena nema zaujem posunut vztah dalej - zamilovana zena, ktora si je fakt ista partnerom je vzdy iniciatorom dalsieho posunu - decko, svadba a pod. ...
dalej by som sa zamyslel nad tym, ze ci chcem taku matku pre svoje deti, pre ktoru je praca prednejsia ako vlastne dieta. 30 rokov je velmi neskoro na prve dieta. v dnesnej dobe velmi bezne, ale nic to nemeni na tom, ze velmi neskoro. nikdy v historii ludstva zeny tak neskoro nerodili prve deti - to si aj vybera svoju dan v podobe problemov otehotniet, tazko znasaneho tehotenstva /vid prispevky tu niektorych/, pocet postihnutych deti atd atd.
dnesne zeny velmi spohodlneli a su velmi sebecke /napriek tomu, ze to budu tvrdit o tebe/. po cele minule storocia boli zeny schopne odrodit do takej 30ky aj zo 5 deti, o vsetky sa postarat, domacnost udrziavat v chode, este i saty na zimu upliest a pod. dnes by si najradsej iba uzivali, na kavicky chodili, karieru budovali a nemali "starosti" - deti.
ja osobne aj keby som mal 3x denne sa dogrciavat a mat bolesti brucha namiesto zeny, tak by som do toho siel a vlastne dieta chcel. a rozhodne nie jedno.
drzim palce a hlavne daj vediet za par mesiacov, rok alebo dva ako to dopadlo.
Čítala som len Tvoj príspevok, a tak na Tvoju otázku odpovedám - NIE!!!
Koľko je to tesne pred tridsiatkou? Koľko ste spolu? Rozumiete si v ostatných veciach? Odpovedz si na tieto a ďalšie otázky a nájdeš svoju odpoveď. Ste manželia? Ak nie, možno je to jedna z príčin, prečo sa zdráha.
Už dávnejšie som tu nevidela Jaxa. Tento mladý inteligentný muž by Ti povedal, že máte o veci komunikovať. Ja osobne som toho istého názoru. Nik z nás Tvoj problém nevyrieši, to musíte spraviť len vy dvaja. My Ti dokážeme dať len svoj pohľad na situáciu na základe svojho vzdelania, osobných a životných skúseností. Dokážem pochopiť Teba, ale aj Tvoju partnerku, lenže... Lenže nežijem Tvoj život, a tak nemám právo za Teba rozhodovať. Len Ti niečo odporučiť, a tak Ti odporúčam ten rozhovor. A prajem, aby ste spolu našli kompromis. : )
To, ze to chces po 2 rokoch s nou niekam posunut a vobec s nou chces dieta, vies si ju predstavit, ako matku svojich deti, svedci o tom, ze ju naozaj milujes a ratas s nou vo svojej buducnosti.
Dnes je malo takych muzov.
Ak druha strana nechce, neurobis s tym nic, len si mozes bolestivo uvedomit, ze to tak neciti.
Pre zenu je toto rozhodnutie tazsie, lebo ona sa vzdava pre dieta, toho viac, nez muz. Musi ho donosit, porodit, vychovat a byt financne zavisla od muza.
neviem suhlasim s tvojim nazorom..aj ja ju chapem a dokazem mat nezaujaty nazor bez predsudkov a tlacenia sa do niecoho
ale ved ta baba predsa nepovedala, ze nechce mat deti, len ze sa na to teraz este teraz neciti. mat deti je rorzhodnutie oboch, a nie ze jeden sa zacne citit na rodicovstvo a v tej sekunde musi druhy suhlasit. pol roka nie je taka dlha doba, treba si nou ale sadnut a porozpravat sa, ako vidi spolocnu buducnost a kedy si tu rodinu zalozit chce. ked nepridete k ziadnemu kompromisu, pri ktorom budete obaja spokojni, tak vtedy je cas odist, a nie teraz, za to ze partnerka nie je na spagatiku a neskocila hned ako si povedal ze chces.
Kafe, konečne niekto na mojej vlne. Aj keď ten môj toho fakt veľa "nepotiahol". Veľa radosti z rodiny Ti prajem!