Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.
Kedy?
Ako vidím tvoju katastrofàlnu gramatiku mi je toho plodu už teraz ľúto dúfam že obaja sa dozvedia pravdu majú na to právo
Najlepšie by bolo takýmto aby sociàlka dieťa zobrala a vás nechať vykastrovať
Ratala som no ja som este mlada a ocividne hlupa a viem si priznat svoju chybu a vsetko:( no nemyslis ze je jedno co negatyvne tu bude popisane dost som stoho nadne aj bez toho vsetkeho a myslim si ze budem pykat :( a som pripravena
Nečítala som komentare len hore tvoj prispevok neboj ja som dost stara aby som vedela rozmýšľať co robim a potom konať a este nieco ked si sem dala tvoj príspevok mala si si aj s negatívnymi komentármi rátať ;)
skoda ze nevies citat !!! a ano karma je zdarma len pamataj aby sa tebe tiez v zivote nepotento ...ja som si tiez hovorila vzivote no stalo sa nemam sa zabit ??!! a viac sa nechcem k tomu vijadrovat a ked ta nebavi citat tie iste temy naco to citas a chodis tu??? no tak sme len ludia ...
Už my s tými istými témami nejak lezete na nervy ste neschopne a nezodpovedné voči sebe dieťaťu a chlapovi. Ste si same na vine ked jebete s prepáčením za vyraz s dvoma dokonca troma chlapmi teraz vam tak treba. Karma je zdarma
Nikdy mu to nepovedz!!!
Tym ho zabijes.Uz si si to odtrpela za tie mesiace dost.Ponaucila si sa z vlastnej skusenosti.On za to nemoze tak nemusi trpiet aj on.Len to uz nikdy viac neurob.
Ja by som ti na rit nahadzala ale voem ze mas sama z toho uz stresy dost.To stale neznamena ze budes zla matka alebo manzelka.
Tes sa uz len ;-)
velmi dufam a verim , ze je mojho manzela on je ten naj clovek fakt mam chut mu to povedat a odist aby som ho este viac nesklamala :( milujem ho a ano poucila som sa len skoda ze takto :( dakujem ti velmi pekne ,,,,
Janyna
Ludia robime chyby ...vsetci.Nikto nie sme neomylni.Len niekedy na to doplatia ti nevinni.Ty si mala len jedno stastie...ten datum s tym...cudzim.Tam to na plodne dni nesedi.Aj ked oni si tie potvory v tele na ovulaciu pockaju aj 5 dní.Len u teba to nesedi ani na tych 5 dni.
Uz si sa ponaucila.Viac sa tym nezaoberaj a zacni sa tesit.Babatko v tele matky citi ked je v strese.
Dakujem velmi pekne :( clovek to uz nevrati spat moj manzel sa tak velmi tesi a ja mu nechcem.ublizit vobec uz som mu ublizila :( milujem ho a patri mi to:( ja milujem deti velmi som tuzila po babu no neistota vomne je vacsia :(