hela je to tak dobre lebo nezabudnes, lebo to nebudes objednanie odkladat, viem to podla seba, ze je to tak dobre, hned mat plan, zaznacene to v kalendari a vybavene :)
Naty je to dobre mat to tak pravidelne naplanovane, to aspon nezabudnes, ze kedy mas ist :)
Musim to aj ja zacat tak robit, ze hned si planovat kedy, aby som chodila pravidelne, aby som nezabudala. Aj ked teda zuby davaju o sebe hned vediet, ked nie je nieco v poriadku.
Nie citlivosť sa nezmení keď to robí profík. Ja mám Baňasovú a jej kolegynka sa venuje výlučne iba bieleniu takže si len termín booknem u nej každý rok a je. A mám zuby jak perličky ;)
rosebud, ked sa robi bielenie profesionalne, tak sa nezmeni, horsie by bolo keby si si robila nejakymi kadejakymi pripravkami volnedostupnymi, z toho by taketo problemy mohli nastat, aspon teda moj nazor je taky ;)
rosebud taketo nieco by som ja neriskovala, ze skusat nieco, co nie je overene a bielenie ked sa nerobi pod dohladom dr. ktory sa tomu rozumie, no nemala by som na to proste odvahu, zuby svoje mam len jedny a treba im dat starostlivost ako sa patri!
Ingara to je fakt...nie je nad ten pocit, keď viem, že sa nemusím báť do jablka zahryznúť, dať si zmrzlinu a tak podobne...lebo teda niektorým ľuďom aj takéto veci dokážu narobiť problémy a to si neviem predstaviť, že by som sa tak obmedzovala...