Ahojte. Co znamena ak chlap v praci sa na zenu usmieva a dviha obocie. Pri komunikacii sa stale dost usmieva a nadvihuje obocie nic viac. Totiz mam priatela tak neviem ci ide z jeho strany len o flirt alebo sa mu pacim. Ak mate skusenosti poprosim odpovede. Vdaka.
kolega sa na mna usmieva a dviha obocie
Hm, ako skrotiť "obočiara", tam pomôže len facka mierená presne medzi oči. Pokiaľ boli tam nejaké sympatie tak potom už nebudú, a pokiaľ sú to len jeho mimovoľné tiky, tak mu nič už nepomôže. Bude civieť s rozkývaným obočím aj najďalej...
Sim27co
jej...Ivetka.....zial dnes uz mrtva.... :-(
Tvojmu priatelovi uz o chvilu zahraju konecnu
Obociar sa pomaly a isto dostava na jeho poziciu , este ked odhali dalsie prednosti ....
neu
Uz verim aj ja ze si ho viac vsimas ty ako on teba.Vidi ze stale ti po nom oci behaju tak to robi.
Ako viem ake grymasy na mna chlap struha ked po nom nepozeram ale robim si svoju robotu ?
Zakladatelka temy , musis vliest pod stol , tak aby ta nikto unevidel a urob mi fajku , ak bude nadvihovat pri tom Obociar to svoje obocie , tak ma o teba vazny zaujem .
Sakra som si zmýlil pieseň :-D
Túto som mal na mysli
www.youtube.com
Neue...vy asi v tej práci veľa práce nemáte že? keď pokukujete po sebe v kuse. Nečum ty naňho nebude on na teba možno. Však keby ti bol ukradnutý tak si ho nevšímaš tak nám tu netvrď že ti to nerobí dobre. Daj vedieť na vánoce ako to u vás prebieha. Aby to nedopadlo ako v tejto piesne
www.youtube.com
Tak sa ho normálne opýtaj ,,priateľským" slovom, že čo s tým sleduje alebo to chceš rozoberať do vianočnej kapustnice...
Máme tu nový námet podľa Rosamunde Pilcherovej: Obočiar a kuchárka
Scenár: Kuchár tzv.obočiar dáva divné pohľady na kuchárku a on veľmi dobre vie, že ma priateľa , zápletka neznáma, záver na Vianoce.
Niesom zalubena ale nemozem ani povedat ze by sa mi nepacil. A ja sa vobec po nom neusmievam ako prva co tvrdia ostatni tu na tomto fore. A dnes napr som Zahliadla pri umyvani policky ako stale na mna zmurkal aj usmieval. To som sa pozrela len tak nenapadne no A popri tom som sa venovala svojej praci. a dnes nonstop to robil. Navyse uz vie ze mam priatela pretoze ma bol priatel odviezt z prace a vsimol si ho z okna no uvidime ci to bude robit nadalej. Mozno sa mu asi naozaj pacim.