kolega sa na mna usmieva a dviha obocie

celebrita FB

neueszz: normálne si zostaň so svojím priateľom a ignoruj rozbíjača vzťahov: teda toho, čo sa na teba pekne usmieva. Nech hľadá medzi nezadanými ženami, alebo medzi hlupaňami, ktoré ešte o prachy neošklbal, prípadne medzi gaymi. Tebe nech dá pokoj. Môžeš mu byť sympatická a môžeš sa mu zdať pekná. Ale tam to začína a aj končí. Máš priateľa a hotovo!

celebrita FB

Neueszz: moja skúsenosť: bola som mladá hanblivá žaba tesne po maturite, na VŠ som kvôli chudobným rodičom ani nechcela ísť, alebo skôr kvôli hanblivosti, že som sa bála, že ma na intráku v sprche niekto uvidí, hľadala som si prácu a dostala som sa na pohovor až do BA, tam sa na mňa "veľký dealer" usmieval a dvíhal obočie. Každá druhá veta, ktorú povedal, bola som ženatý a mám aj syna (to sa mi páčilo, aspoň som cítila istotu, že ma nebude baliť). Ja som si myslela, že budem robiť predavačku niekde na riadnu pracovnú zmluvu, alebo čo. Vykľul sa z toho podomový obchod a mojich rodičov to pripravilo o celoživotné úspory. Dovtedy mali máličko (malý plus, ale dať decko študovať, na to by to nebolo), potom už nulu. Stručne: bolo treba zakúpiť tovar na dealerstvo (nevedela som, že je to dalerstvo). Išlo o nepredajný produkt, ktorý ani pod cenu nikto nechcel kúpiť. Preto sa pán pekne usmieval, ako keby flirtoval. Aby mohol našu rodinu ošklbať o peniaze, pričom mojím cieľom bolo nájsť si prácu a peniaze zarobiť, dostať sa do plusu, čo sa mi do dnešného dňa napriek enormnej snahe nikdy nepodarilo a moje mínusy sú stále väčšie a väčšie. Nie mojou vinou. Zlý osud je zlý osud.
Pointa: keď sa pekne usmieva, pravdepodobne ide o poisťováka, ktorý ťa chce okradnúť. Nespisuj s ním žiadne zmluvy, lebo prídeš o peniaze.
Stále platí: chlap od ženy nechce nikdy kamarátstvo a rozprávanie sa, komunikáciu a spoločnosť. Chlap od ženy chce buď sex, alebo okradnúť tú ženu o prachy. Dáš mu rázne najavo, že ani jedno, ani druhé od teba nedostane, nebude sa s tebou baviť, ver tomu. Ináč by sa s ňou do reči nepustil, preto ti radím, dávaj si pozor na peniaze a na svoju ak už nie poctivosť, tak aspoň dôstojnosť.
ale to je len môj názor, nemusí s ním každý súhlasiť.
skúsenosti sú skúsenosti

ANGEL-DEMON

niekto2 presne,... a ja napríklad neuznávam vzťahy na pracovisku, robí to len skazu, olizujú sa počas pracovnej doby, miesto toho aby sa venovali práci...atd...väčšina takých "vzťahov" sa ajtak rozpadne a potom tí ludia maju spolu nadalej pracovať..?
divné...

niekto_2

ja stale pochybujem o svojpravnosti zakladatelky a to cim dalej tym viac. Uvediem preco.

Ma priatela, ktoreho udajne lubi. V robote sa ale pritrafil kolega, ktory mozno ma zaujem mozno nema. Svojpravny clovek vo vztahu s clovekom ktoreho udajne lubi VOBEC nema potrebu uvazovat nad tym, ci je objektom zaujmu niekoho ineho. Svojpravny clovek uz vobec nema potrebu to riesit na internetovom fore (za danych okolnosti ze ma frajera, kt. miluje; inak by som to povazoval za normalne riesit to na internetovom fore). Dostala radu, aby medzi recou zmienila, ze ma priatela. To vsak z mne zahadneho dovodu nechce urobit a "vesat mu to na nos", chce, aby sa kolega opytal sam. Preco zakladatelka temy zvolila takyto postup je pre mna zahadou, mozno by vedel poradit nejaky psycholog / psychiater. Zahadou je to hlavne preto, ze ak by sa jej aj opytal ci priatela ma a nevesala by mu to na nos ona ako prva, tak stale sme sa nedostali k rozuzleniu tejto dilemy - ci ma zaujem alebo nema.

Uvediem ako si predstavujem myslienkove pochody svojpravnej osoby, aby ste si nemysleli, ze chcem na zakladatelku nejako utocit /len sucho hodnotim fakty, nemam nic proti nesvojpravnym ludom/:
Takze uvazovanie svojpravnej osoby: Mam priatela, ktoreho milujem. V praci sa pritrafil kolega, ktory sa ku mne sprava inak ako k druhym zenam. Dviha na mna obocie a usmieva sa, je pozorny. Hmmm, zaujimave, su dve moznosti co to znamena: 1. Ma zaujem 2. Nema zaujem. Vysledok v pripade 1. moznosti: Je mi to jedno. Vysledok v pripade 2. moznosti: Je mi to jedno. Kedze mi je to jedno v oboch pripadoch, tak ma nezaujima ci zaujem ma/nema a uz vobec by ma nenapadla taka blbost, aby som to riesila niekde na fore zdravie.sk . Ved to by mi tam este napisali, ze som nesvojpravna.

Slaves

ak by bol zaľúbený správal by sa ináč
napr. dotýka sa ťa?
díva sa do očí dlhšie ako 5 sekúnd nie pri rozhovore len tak?
vyhľadáva tvoju prítomnosť často?
snaží sa ťa rozosmiať?
usmieva sa keď sa smeješ ty?
rád ti pomáha?
usmeje sa keď ťa stretne?
toto sú signály že sa mu páčiš lebo to poznám na sebe ;-)

neueszz

Nedavam tomu ziaden vyznam len ma zaujima ci nejde z jeho strany o flirt. A pozera sa on prvy na mna a tomu ja nemam ako zabranit. Svoju robotu si vykonam stale ale vsak dam za pravdu vsetkym ze teda neriesit to a nechat to tak. Vsak dalej sa uvidi co bude. Teda z jeho strany. A ano je mozne ze moze mat priatelku pripadne manzelku.

mwm

Bud rada ze sa usmieva, su aj horsi kolegovia a to by si plakala. Nedavaj tomu vyznam, cisto pracovne. Ak teda necumis aj ty nanho, lebo ptm sa nediv ze ta ocumuje.

bo1le1zub1

čo máte všetci s tým trtkaním? To že sa on naňu zazerá a ona si ho všíma neznamená že sa chcú trtkať.
a ty slečna,
pracuješ s ním len tri týždne a už si hneď všímaš toho kolegu až príliš, z toho ududzujem že sa ti páči lebo ináč by ti bol jeho pohľad či dvihanie obočia ukradnuté. Pracujete spolu v kuchyni tak si daj pozor aby ste si z toho vzájjomné dívania sa do očí neobarili nohy :-DDDD
ale nie vážne, prečo si hneď dívanie sa do očí vysvetľuješ ako by mal mať o teba záujem. Veď ľudia majú nato oči aby sa dívali. A to že dvíha obočie je fakt možno len jeho zvyk tak ako niektorí ľudia robia grimasy s ústami a to tiež skôr zo zvyku. Ale myslím že viac ako ty jemu sa on tebe páči. Máš priateľa a pokukuješ po kolegovi. Jemu to však nemusíš vôbec vešať na krk kedže ťa nikam zatiaľ nepozval ani ti svoje city k tebe nevyjadril takže nerieš. Možno to jeho zazeranie nič neznamená len ty si to takto vysvetľuješ. Si tam nová, tri týždne je krátka doba. Počkaj nič nerieš, neplánuj počkaj ako sa veci vyvínú ďalej. Možno má manželku, možno priateľku takže aby si nebola sklamaná ak sa to dozvieš. Nevšímaj si jeho pohľady. Sústreď sa na prácu aby si sa v tej kuchyni nezranila.