Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolega sa na mna usmieva a dviha obocie

bupu

Mozes si to len namyslat, ze sa na teba usmieva a mrka obocim. Znamena to skor, ze ty mas o neho zaujem, ked si ho takto vsimas a pises sem o tom.Zisti si najprv, ci on nema priatelku, az potom sa mu prihovor, aby si nerozbila nejaky fungujuci vztah.

neueszz

ZUZI74:Aspon niekto mi rozumie. Presne ako vravis. Vsak nechapem co je zle na tom ked sa chce clovek nieco nove dozvediet alebo sa podelit o skusenosti. Lenze toto forum je zalozene na tom aby tu tito ludia oplakavali tich ktorim nieje pomoci a zial nevedia ako svoje psychicke problemy riesit tak vedia ze tu ich vela ludi polutuje a normalny clovek tu ani trosku nema miesto v tom aby mu bolo poradene. Samozrejme ze ma povazuju za k...u pretoze len k...y podla nich pozeraju po druhich chlapoch. Ibaze u mna je to opacne. Chcela som len mozno rozumnu radu a nic viac lenze dockala som sa viac negativnych reakcii. No co uz. A smutne ze tu hlavne pisu ti ktori mozno ani nemaju poriadok u seba doma takich je tu dost. To je dnesna realita.

zuzi74

neueszz, zial v tomto musim s tebou suhlasit. Tu polozi niekto jednoduchu otazku, aby sa dozvedel nejaky ten nazor k veci, ale vela ludi pise od veci. Urobia tu z teba hned kurvu, nevernicu, pobehlicu, nevyspele decko, lebo vacsina prispievajucich vlastni doma krystalovu gulu, ktora im napovie co si za cloveka a co si schopna vykonat.
Jasne, ze ked sem zadas temu, treba ocakavat aj negativne odpovede, ale nad tymito tu sa mi fakt oci otvaraju.

neueszz

Ked uz potrebujete sudit je tu vela inych ktorich mozte. Ini tu vyplakavaju ake maju hrozne vlasy tvar alebo postavy pripadne tu riesia svoje psychicke problemy ti su hodni k odbornikovi Ale ako kazdeho vec ja som len chcela pocut nazor pripadne skusenosti. Vdaka. Je vidiet na com je toto forum zalozene.

niekto_2

Laurora je ukazkou rozumnej zeny, ktora dokaze rozpravat o svojom manzelovi v normalnom kontexte a nepovazuje to za "vesanie na nos". Laurora je ukazkou svojpravnej zeny podla toho ako som to opisal predtym. Zakladatelka temy svojpravna bohuzial nie je ... na skodu jej priatelovi, na skodu kolegovi a na skodu hlavne sebe samej :-(

Prisla si na Zdravie hladat pomoc, asi podvedome vies, ze ho nemas v poriadku. Tu sme ta v tom iba utrvdili, tak teraz skus vyhladat pomoc u psychologa / psychiatra. Pomozes tym nie len svojmu priatelovi, kolegovi, ale hlavne sebe samej ...

Prosim napis nam o niekolko mesiacov akeho odbornika si vyhladala a s akym vysledkom to cele dopadlo. Budeme vsetci co sme sa ti tu snazili pomoct trzpezlivo cakat. Drzim ti palce a verim v skore uzdravenie!

celebrita FB

Laurora: Dôverovať a sklamať sa: to je zlá skúsenosť a je snáď moje varovanie niečím zlým pre zakladateľku témy?
Iné by bolo, keby bola nezadaná panna, ale veľmi pekná s veľkými prsiami, dokonalá, túžiaca po láske a po partnerskom vzťahu a v 20tke po deťoch a on po nej kuká: tak O.K., nech skúsi s ním niečo.

...Niekto sa sklame vo finančnej oblasti, lepšie povedané doplatí na to, že niekomu dôveroval a ocitne sa kvôli tomu ako bezdomovec na ulici, prípadne v 35 po príchode zo zahraničia rodičom na krku a bude ľuďom na smiech.
...No a iná má, prípadne zvažuje mať dvoch, či viacerých frajerov súčasne a potom ju už inak ako šľapkou ani nikto nenazve.
Varovanie je varovanie, iný význam môj príspevok ani nemal.

Laurora

Celebrita FB, ja si myslim, ze to co sa ti stalo je bohuzial uplne len a len tvoja vina...ja by som nikdy neinvestovala peniaze do produktov este predtym ako nastupim do prace a ako dostane vyplatu a celu firmu by som si predsa dobre preklepla... uz len to ked od teba niekto chce peniaze v TPP je smiesne a naivne, ved zamestnanec pracuje a zamestnavatel je ten, kory vyplaca mzdu...ja neviem kde chodite na tie pochybne zamestnania...
A kolegovi sa kludne mozes pacit a co?? Ja nechapem preco to tak riesite, ja mam vela kolegov a viem, ze sa niektorych pacim, tak som pekna zena a viem ze ma maju ma radi normalne...a co? Pekne zeny sa chlapom pacia a takisto aj ja poviem o niektorom kolegovi, ze je pekny a este ked si aj sadneme ako ludia, som rada, lebo je to dobra atmosfera na pracovisku... idem s nimi na obed, na kavu cez prestavku, pokecame....a bodka. Dalej to neanalizujem, nehladam za tym absolutne nic, neriesim to, nemyslim na nic dalsie... no ja uz od zaciatku v praci som spominala pri beznej komunikacii, ze idem s manzelom do kina, divadla, von aby bolo jasne, ze niekoho mam. Taktiez aj na kave casto sa rozpravame, co robime s nasimi drahymi cez vikend, aj ked niekedy zo srandy povieme nieco dvojzmyselne ja vsetkym jasne, ze je to zo srandy... hlavne ty pise, ze uvidis ako to bude dalej...a co chces ako vediet co bude?? :D je to trosku komicke...akoby si cakala, ze sa nieco stane...bud rada, ze si pekna a ze sa kolegovi pacis a nehladaj za tym nic dalsie, ak budes...tak sa moze stat, ze sa do teba zalubi a to uz bude ten komplikovanejsi pripad...

alzbetiena

*hmmm* píšete o tom ako to kazí morálku. Nemyslím si, že je to vždy tak. Takýto ľudia majú k sebe veľmi blízko najmä kvôli práci. Práveže tá ich môže spájať. Vôbec to nemusí byť tak ako píšeš..

vbvb

a radim ti na pracovisku nieje dobre mat vztah lebo to kazi moralku a ty dvaja zacnu casom zanedbavat svoju pracu a kedze si tam nova mozes mat padaka ak nebudes makat ako sa od teba ziada tak bacha nato.