Ahojte. Co znamena ak chlap v praci sa na zenu usmieva a dviha obocie. Pri komunikacii sa stale dost usmieva a nadvihuje obocie nic viac. Totiz mam priatela tak neviem ci ide z jeho strany len o flirt alebo sa mu pacim. Ak mate skusenosti poprosim odpovede. Vdaka.
kolega sa na mna usmieva a dviha obocie
Mozno si namyslam ale rozhodla som sa ze to vsetko necham na nahodu. Nejdem sa nim zaoberat ani nic a ked nahodou by chcel nieco riesit tak poviem az potom ze niekoho mam. Presne tak ja tiez nemozem vediet ci nema nahodou doma priatelku pripadne manzelku. Uvidim ako sa bude chovat dalej.
Flirt môže znamenať aj to že sa mu len páčiš aj to že by chcel aj niečo viac.Ale nevieme o ňom nič ani ho nepoznáme takže ťažko takto cez net :-)
ja robím v chlapskom kolektíve, tiež sa na seba usmejeme, .. a čo?? smejeme sa, robíme si navzájom zo seba žarty... a? a nič... po práci si ide každý svojou cestou, k manželke, k priatelke, atd..
lepšie sa pracuje kde je sranda, pohoda.. ako keby sme mali po sebe zazerať...
neviem111111 asi tak...
ANGEL-DEMON ma uplne pravdu. Preco potrebujes riesit chlapa, ktoreho poznas 3 tyzdne a navyse mas priatela, ktoreho udajne "lubis"? Ak ho naozaj lubis, malo by ti byt uplne jedno, ci sa inemu pacis, alebo nie. Je to voci tvojmu priatelovi maximalne hnusne, ze mas potrebu to riesit. Keby si ho naozaj lubila, nemala by si potrebu ani dovod riesit nejakeho kolegu. To, ze ti zalepil porezany prst, je uplne normalna vec- ty by si ho tiez osetrila, keby sa mu to stalo. To, ze sa na teba usmieva, absolutne nic neznamena. Ja takisto nemam vo zvyku mracit sa na ludi, s ktorymi sa rozpravam. Velmi si namyslas a radsej ho prestan riesit, tvoj priatel si to nezasluzi.
no napriklad mu celkom kludne mozes byt len sympaticka. analyzujes to ako keby si mala 12 rokov a prvykrat sa bavila s niekym opacneho pohlavia.
Ja svojho priatela lubim a nechcem sa s nim rozist a podviest uz vobec nie len ma zaujima co by mohlo znamenat taketo jeho spravanie kedze voci inym je viacmenej vazny.
a ..? čo..??? v prvom rade by som sa zamyslela nad vzťahom ktorý máš, lebo ak máš potrebu "riešiť" iných chlapov tak niečo nebude v poriadku... pokial chces šudiť s kolegami, tak sa najprv rozíd s priatelom a rob to ako slobodná! potom mozes trtkať kazdy den s inym kolegom a nikto ti nebude moct nic vyčítat...
Ipsylon: tiky mavam aj ja obcas a toto s tym nema nic spolocne ani zdvihnutie obocia ked ma nahodou zbada.
Skaredy neni. No mozno pretoze k svojim kolegyniam je viacmenej vazny a aj konverzacie ma s nimi ine a len voci mne je taky. Moc sme spolu toho nestihli narozpravat napr nieco viac sa o nom dozvediet. Doteraz je to len v rovine ahoj potom pri odchode znova ahoj. Dnes ma napr upozornil ako vycistit lepsie kuchynsky dres popritom nebol ani spinavy. Som zvedava aky bude najblizsie dni.