Ahojte. Co znamena ak chlap v praci sa na zenu usmieva a dviha obocie. Pri komunikacii sa stale dost usmieva a nadvihuje obocie nic viac. Totiz mam priatela tak neviem ci ide z jeho strany len o flirt alebo sa mu pacim. Ak mate skusenosti poprosim odpovede. Vdaka.
kolega sa na mna usmieva a dviha obocie
No, keď sa usmieva, tak to je dobre, lepšie ako keby sa na teba mračil. A čo sa týka toho obočia, tak možno má len taký tik, keď to robí tak často:-)
A ciste teoreticky, paci sa ti ten kolega? Pravdepodobne ty sa mu pacis.
Nepytal sa ma ci mam priatela a ja mu to nebudem sama od seba vesat na krk. Ked chce nech sa opyta sam. A navyse este medzi nami nepadla tema na to ci niekoho mame. Takze podla mna nieje na tom nic nesvojpravne.
sorry za trosku hrubsi pristup, ale ty si nesvojpravna? nevies medzi recou hodit, ze mas priatela? wow ty si nacisto ako moj priatel, tiez by mi hned doniesol leukoplast! ... napriklad
a to ci ma on frajerku to moze byt tebe uplne ukradnute, lebo aj keby ich mal tri, tak stale moze trtkat aj teba ako stvrtu
Mam5. Poprosim ta bez sprostych poznamok. On nevie asi ze mam priatela a ja tiez neviem o nom vela kedze v praci som len 3 tyzdne. A podotykam ze ku svojim kolegom sa tak nesprava iba ku mne a to uz od zaciatku. Ci ma niekoho to tiez neviem. Nerozoberame velmi taketo temy. Jeho vek mu tipujem okolo 25-28 rokov. A naposledy mi pomohol ked som sa porezala totiz robime v kuchyni a ked som si sla po leukoplast bol tam skor ako ja a hned sa ma pytal kolko potrebujem leukoplastu a ci mam velke zranenie. Moj terajsi priatel o tom nevie a hanbim sa mu to povedat.
no asi hce taa vytrtkqt tak co si jak